Les cartes amb els desitjos dels infants ja estan en mans dels Reis | FOTOS

02 Gen 2019
Entrega cartes patges 2019 9
album-fotografic-faldo-borde

Centenars d’infants vilanovins van complir el primer dia de l’any amb una de les cites més importants del calendari de festes: portar la carta als emissaris reials. A Vilanova del Camí, el Patge Makalí, el principal ambaixador dels Reis Mags, acompanyat d’una bona comitiva de patges i patgesses, van compartir l’emoció dels nens i nenes, a Can Papasseit. Aquest any, l’Agrupació Cultural i Recreativa de Vilanova del Camí va fer alguns canvis en l’organització de la festa per tal de millorar-ne alguns aspectes i augmentar-ne el gaudi per a petits i grans

Entrega cartes patges 2019 6

L’accés a Can Papasseit per la plaça, i no per la porta principal, va permetre que la cua que es forma cada any, es pogués fer en un ambient més càlid i evitant l’ombra de la vorera. El dia solejat va acompanyar també la celebració i tot i que l’espera es va fer, com és habitual, una mica llarga, depenent de l’hora -cap a la una ja arribava fins més enllà de la zona d’aparcament- es va fer més soportable al sol.

També es va canviar l’ordre del recorregut a dins de la sala polivalent. Així, el primer que feien els infants era lliurar la carta, i molts es desfeien ràpid dels neguits o els nervis, i després rebien els regalets que els lliuraven els patges. Ha estat una manera per provar a guanyar agilitat en la matinal i sembla, que en principi, ha estat força ben rebuda.

Ara ja només toca esperar la cita més màgica, la nit d’arribada dels Reis. A Vilanova del Camí la recepció oficial està prevista el dia 5 de gener, cap a les 18:30 h a la plaça del Mercat, amb una comissió d’infants lectors, cantants (dirigits per Sheila Grados) i ofrenes. Tot seguit s’iniciarà el recorregut pels carrers vilanovins que acabarà amb el repartiment de regals en una llarga i màgica nit.

Entrega cartes patges 2019 2

Cal recordar als col·laboradors reials que la recollida de paquets es fa durant tres dies: el 2, 3 i 4 de gener, de les 20 h a les 22 h a Can Papasseit.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by