Albert Moreno i Anna Torras, del CAI Petromiralles, guanyadors absoluts de la 20a Sant Silvestre a Vilanova del Camí | FOTOS

02 Gen 2019
Vila Del Cami-18-006-C S Silvestre
album-fotografic-faldo-borde

L’edició del 2018 de la Sant Silvestre vilanovina frega novament els 800 participants en una cursa que enguany arribava al seu 20è aniversari. Novament tarda de festa esportiva la que es va poder viure dilluns passat a la plaça del Mercat. 765 atletes de tota edat i condició, s’hi aplegaren per participar a la cursa. Un total de 144 finalitzaren la prova de 2’250 km i 621 la de 5km

Vila Del Cami-18-007-C S Silvestre-v22

El triatleta del CAI Triatló Petromiralles Albert Moreno, amb un temps de 15’02” i Anna Torras, també del C.A. Igualada Petromiralles, 50a general amb 18’47”, foren els guanyadors absoluts de la prova dels 5Km. En categoria masculina Guillem Carner, del CAI Petromiralles, fou segon amb 15’22” i Sergi Carrero, del CAI Triatló Petromiralles, tercer amb un crono de 15’51”. Entrava 4t Sergi Vergés – Avinent Manresa – amb 16’01”, i 5è Joan Rosich – C.A. Sta. Coloma de Queralt – amb 16’05”.

En fèmines la segona classificada va ser Marta Llagostera, també del CAI Petromiralles, 63a general amb 19’16” i 3ª i 72ª Júlia Solé – CAI Petromiralles – amb 19’31”. Era 4a i 76a Francina González – CAI Triatló Petromiralles – amb 19’36”, i 5a i 83a gral. Paula Blasco – CAI Petromiralles – amb 19’45”.

En la cursa infantil de 2,250 km. es va imposar l’atleta Sub-16 del CAI Petromiralles Carla Bisbal, amb un crono de 8’34” seguida del 1er classificat masculí, Paulos Royo – A.J. Alcalá -, 2n general amb 8’59”, entrant 3er gral. Hamza Zeroual – García Lorca/CAI- amb 9’13”. Aya Boulbayem – CAI Petromiralles -, era la 2a femenina i 4a general amb 9’28”, entrant 5è general Ourtmane El Aggari -CAI- amb 9’34”, i 6è gral. Roger Vergés – Avinent Manresa – amb 9’35”.

La 3a fem. i 8a greneral era Laia Alonso, també del CAI Petromiralles, amb 9’41”, seguida de Mar Garbín – Indep. -, 4s fem. i 14a greneral amb 10’04”, entrant 5a fem. i 16a gral. María Pomés – CAI Triatló Petromiralles – amb 10’16”.

La festa va començar al punt de les 17:10 h. de la tarda, moment en que els jutges donaven el tret de sortida de la prova Infantil, de 2’250 km de recorregut.

Però el ple es feu al voltant de les 18 h quan més de 621 atletes es posicionaven darrere l’arc de sortida, per prendre part en la darrera prova atlètica de l’any. Novament i malgrat el fred, el bon humor i el to de festa eren ben presents entre els participants i el nombrós públic.

Atletes a títol individual, però també nombroses parelles, equips, col·lectius i famílies. Festa de color, de somriures, de disfresses. Tarda d’emocions i de reptes per acomiadar l’any tot fent esport.

Poc després de les 19 h i amb els resultats llistats i en cartellera, es va procedir a l’entrega de premis. Hi foren presents l’alcaldessa de Vilanova del Camí Noemí Trucharte, el regidor d’Esports Camilo Grados, Francisco Palacios, Tinent d’Alcalde, Sílvia Càceres regidora de Serveis Socials, Meritxell Humbert, regidora , Eva Vadillo, reg. d’Educació, Imma González, regidora de Cultura, Lluís Perea, regidor de Vilanova 365, acompanyats pel president del CAI, Lluís Cañamares, i pel vicepresident Francesc Carricondo.

Es repartiren les tradicionals paneres i lots de cap d’any patrocinats per Blautec, Pintures Godoy, Metal·listeria J. Prieto i Fusteria Abad, entre els tres primers classificats del podi absolut masculí i femení.

També foren premiats els tres atletes més ràpids de cada categoria, amb la tradicional coca de cap d’any i els participants més veterans, Ernest Compte i Dolors Pujabet, premiats amb dues ampolles de cava.

Vila Del Cami-18-025-C S Silvestre

Enguany el premi esperit nadalenc va recaure en una ‘comparsa’ simpàtica: la familia Cervera, disfressats de boles de la Grossa, que van rebre de bon grat el regal que patrocinava B. Gallardo, previa representació del sorteig d’una forma ben original.

Esports Vilanova, organitzador de la prova, va agrair un any més, en nom de l’Ajuntament, la col·laboració i implicació de tot l’equip de voluntaris i treballadors, així com el suport de Diputació de Barcelona, del CAI Petromiralles, de Joc Net, de Super Mas i de tots els patrocinadors que la fan possible.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by