Les Cooperatives del Joan Maragall s’anoten una bona venda i una gran experiencia

10 Jun 2019
Cooperatives Joan Maragall juny 2019 (1) 1

El passat divendres 31 de maig de 2019, les cooperatives creades pels alumnes de 5è de l’Escola Joan Maragall van posar a la venda els productes elaborats durant aquest curs escolar. La matinal va ser molt reeixida, no només per les vendes, sinó sobretot per la motivadora experiència viscuda per l’alumnat


Escola Joan Maragall

Àrea informativa dedicada


La venda es va fer a la plaça del Mercat durant el matí. Les tres cooperatives: Cooperativa Joan Maragall, Joan Maragall Team i Miniartesamans JM, van vendre productes com una guardiola feta amb ampolles de plàstic, llibretes en forma de cactus, estris per penjar el mòbil, clauers, etc… Tots els productes es van fer amb materials reciclats i de forma totalment artesanal.

La venda va anar força fluida durant tot el matí i les cooperatives van exhaurir gairebé totes les existències. L’experiència per part dels socis i sòcies de les cooperatives va ser molt engrescadora i positiva.

Amb els diners de la venda, a part de recuperar la inversió inicial, les cooperatives, oferiran els beneficis a tres entitats socials: Investigació contra el càncer de l’Hospital Sant Joan de Déu, protectora d’animals APAN i a l’AECC Punt Comarcal de l’Anoia, amb seu a Igualada.

Aquest projecte s’emmarca dins el Programa Cultura Emprenedora a l’escola, impulsat per la Diputació de Barcelona i coordinat pel Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament de Vilanova del Camí des de Promoció Econòmica i Educació.