Les famílies usuàries d’El Cireret comparteixen berenar i espai de jocs | ÀUDIO i FOTOS

11 Mar 2019

El Centre Obert i Espai de Joc El Cireret va obrir aquest dijous les portes del pati per compartir amb les famílies dels infants del centre el nou pati que s’ha arranjat per adequar-ho al joc per racons i apropar els infants a la natura

BERENAR CIRERET (7)

Accediu a l’Àlbum fotogràfic des d’aquí


Les educadores del centre van començar a dissenyar l’espai fa mesos amb la voluntat de crear un pati educatiu que han construït poc a poc i amb la col·laboració de la Brigada d’Obres. Seguint el projecte s’han anat introduint elements de jocs i espais diferenciats. El pati, explica Noèlia Julià, una de les educadores, ofereix un sorral, espais amb fusta, plantes i jardineres, troncs, pedra… amb l’objectiu d’apropar la natura a la quitxalla. 

Aquest nou model de pati ha servit per promoure un altre tipus de joc, més cooperatiu. Els nens i nenes, explica Noèlia Julià així mateix, col·laboren per mantenir el pati ordenat i en condicions: recullen les joguines, escombren i s’ocupen de les plantes que també es van encarregar de plantar amb l’ajuda de les educadores.

La regidora de Serveis Personals, Sílvia Cáceres, assegura que està molt satisfeta de com ha quedat el pati en el qual assegura encara queden algunes petites actuacions per fer. La coordinadora del Centre Obert, Isa Molina, també veu positiu el canvi i assegura que era molt necessari per treballar, des del joc, alguns aspectes educatius.

Els nens i nenes del Centre Obert i Espai de Joc El Cireret estan contents del nou pati que els ofereix nous espais on jugar i desenvolupar la seva imaginació. La tarda de dijous va ser molt especial per l’equip d’El Cireret però també per les famílies usuàries que van compartir berenar i espai de joc.


Àrea informativa sobre Serveis Personals1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by