Les nenes ‘volen alt’ a l’Hora del conte de la Biblioteca de Vilanova amb Anna Garcia

11 Mar 2019
conte_igualtat-2019-cartell

Aquest dimecres, 13 de març, la Biblioteca de Vilanova del Camí se sumarà a l’agenda d’actes del 8M amb una proposta que arriba de la mà de la MICOD. Es tracta d’una hora del conte que ja s’ha portat a terme a Òdena, la Pobla i Igualada basada en el conte “Quan les nenes volen alt” de Raquel Díaz Reguera

Un conte protagonitzat per tres nenes que salvaran els obstacles necessaris, a la recerca dels seus respectius somnis. L’Adriana, La Virginia i la Martina tenen grans somnis, però la banda del senyor Nohoaconseguiraspàs els ha omplert les butxaques de pedres perquè no puguin volar.

La narradora oral Anna Garcia ens acostarà aquesta història de lluita i empoderament. L’acte és obert i gratuït per a totes les famílies i infants. Començarà a les 17:30 h a la biblioteca vilanovina, dimecres.

Pilot, violinista, escriptora…

La Martina és lleugera com una fulla al vent. Li encanta volar d’un costat a l’altre de la seva habitació rugint com si fos una avioneta. De gran vol ser la millor pilot del món sencer.

L’Adriana és rodoneta com el punt de la i. Sempre puja els esgraons de casa seva de tres en cinc perquè té presa per abraçar el seu estimadíssim violí. Sap que de gran serà una súper violinista.

La Virginia és silenciosa i es passa tot el dia entre llibres. Li agrada escriure contes i va amb el seu quadern sota el braç d’aquí cap allà imaginant històries al·lucinants. Te claríssim que serà una escriptora reconeguda en tot el planeta i una mica més enllà.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by