Les Regidories d’Igualtat de la MICOD tornen a visibilitzar el col·lectiu LGTBI per combatre la LGTBIfòbia

17 Mai 2019
Bandera Irisada ajuntament 2019

Avui 17 de maig es commemora a nivell mundial el Dia Internacional contra l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia (LGTBIfòbia) i des de les Regidories d’Igualtat i LGTBI dels municipis de la Mancomunitat s’han promogut diferents actes de sensibilització i prevenció de la LGTBIfòbia, així com de visibilització del col·lectiu

Les accions simbòliques, com la visibilització de la bandera LGTBI als balcons dels ajuntaments, han anat acompanyades d’altres activitats com l’exposició de llibres i literatura especialitzada a les biblioteques municipals i la pintada d’un mural a l’Avinguda Gaudí d’Igualada, aquest divendres.

El mural impulsat per les Àrees d’Igualtat de la MICOD compta amb la col·laboració de l’alumnat de l’Escola d’Art La Gaspar i el col·lectiu Gràfica Activa guiant el treball. També s’ha comptat amb persones del col·lectiu LGTBI per a fer el disseny del mural que s’ha pintat aquest divendres. Des de la MICOD s’anima a tothom a fer-se una foto al mural i penjar-la a les xarxes amb l’etiqueta #transformalamirada.

Les regidories d’igualtat dels municipis d’Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, La Pobla de Claramunt, Òdena, Jorba i Castellolí, impulsen així el seu compromís en la lluita contra l’LGTBIfòbia fomentant la igualtat, la justícia i la llibertat de totes les persones, sense discriminacions. La commemoració del 17 de maig també vol visibilitzar la lluita i les reivindicacions històriques del col·lectiu. Avui fa 29 anys que l’OMS va decidir retirar l’homosexualitat de la llista de malalties mentals.

POST-LGBTI

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by