Les xapes solidàries del CAP sumen 600 € per a la Marató de TV3 | ÀUDIO

18 Des 2018

EL CAP de Vilanova del Camí ha sumat la complicitat de la ciutadania i ha recaptat en una setmana 601,71 € que es destinaran a la investigació del càncer, el projecte d’aquest any de la Marató de TV3

CAP Xapes per la Marato 2018

L’activitat ha anat molt bé i des del Cap asseguren que estan “contentes i agraïdes”. “S’han superat totes les expectatives”, diu Pilar Ibáñez, infermera del CAP, que assegura que havien fet una previsió llarga de fer 200 xapes i n’han acabat fent més de 500. “La gent, diu Ibáñez, també ha col·laborat de moltes maneres, fent xapes i també fent donatius que s’han sumat a la recaptació total”.

En nom del CAP, la infermera Pilar Ibáñez, ha agraït la implicació i complicitat de totes aquelles persones que han col·laborat en el projecte. En especial al Casal de la Gent Gran on dimarts es va fer un taller de xapes solidàries per facilitar la gent gran la seva participació.

Divendres, van fer una parada al mercat ambulant dels divendres que també va funcionar molt bé. Ibáñez també ha tingut paraules d’agraïment per a l’Ajuntament vilanoví, per a la cessió de l’espai, i per a Ràdio Nova, per la promoció i difusió de l’esdeveniment.