L’Espai de Joc El Cireret i l’Espai Xic comencen un nou curs d’activitat

12 Set 2019

Un cop iniciat el curs, els infants tornen també a les activitats extraescolars que permeten conciliar la vida laboral, escolar i familiar. L’Espai de Joc i Ludoteca El Cireret ofereix un espai de lleure adreçat a infants de 3 a 12 anys, un parell de cops per setmana

L’activitat s’adreça a nens i nenes des de P3 fins a 6è, durant el curs escolar, d’octubre a maig. Es fa dos dies a la setmana, en dos torns; o bé els dilluns i dimecres, o bé els dimarts i dijous, de 16:45 a 18:45 h, al Centre Obert i espai de joc El Cireret (carrer Alfons XIII, s/n). 

Documentació necessària: fotocòpia de la targeta sanitària i vacunes, butlleta d’inscripció i autoritzacions degudament omplerta (us podeu descarregar la butlleta des del pdf adjunt o bé recollir-la al Cireret). 

Aquesta documentació s’ha de lliurar al centre en un termini de 7 dies. No es pot començar l’activitat sense les autoritzacions signades i entregades juntament amb la documentació.


Les inscripcions es poden fer també a www.vilanovaenlinia.cat  del 17 al 28 de setembre fins esgotar places


L’activitat s’iniciarà el 30 de setembre i el preu és de 70 € anuals. 

Per les tarifacions socials o en cas de dificultats d’accés a la plataforma en línia, podeu passar pel Cireret els dies d’inscripció de 9 h a 14 h. El telèfon de contacte és el 93 805 44 22 extensió 125 i 126.

Un espai pensat per l’educació en el joc i gaudir-ne a l’interior o a l’aire lliure

L’Espai de Joc és un dels projectes que s’integra al centre El Cireret des de fa més de vint anys. Compta amb un espai interior i un altre exterior. A l’espai interior hi ha joguines i jocs per a diferents edats, i racons on els infants poden satisfer totes les necessitats de joc i gaudir-ne profundament.

Al pati, l’espai exterior, la naturalesa i els seus elements hi són presents d’aquesta manera les possibilitats de joc són riques i variades.

Tot plegat resulta un entorn pensat per a l’educació en el joc i en el temps de lleure.

L’Espai Xic, obert a infants de 0 a 3 amb les famílies

espai xic 2017_2018 (5)-720

D’altra banda, l’espai familiar Espai Xic és un altre dels projectes del centre obert El Cireret. Aquest, però, és un servei educatiu adreçat als infants de 0 a 3 anys, juntament amb els seus pares i mares. L’activitat es realitza en horari de matí, tres dies a la setmana; dimarts, dimecres i dijous, de 10 a 12 h. Començarà el dimarts 1 d’octubre.

A l’Espai Xic es vol donar suport a les famílies en els primers anys de vida dels nens/es, tot compartint i intercanviant preocupacions i solucions referents a l’experiència de la criança i educació dels fills/es.

L’Espai Xic és un espai on es pot anar amb els fills/es a jugar, conversar, demanar i compartir informació i experiències. També s’organitzen tallers, xerrades, col·loquis sobre el món de l’infant… que responen a interessos i necessitats dels usuaris.

Les famílies interessades només cal que passin qualsevol dels dies d’obertura.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by