L’Oficina Jove de l’Anoia sorteja 50 entrades a Port Aventura entre el jovent de Vilanova i comarca

07 Nov 2018
Cartell sorteig Espai Jove Port Aventura

Cinquanta joves de la comarca podran anar al parc d’atraccions de Port Aventura per mitjà d’una activitat que organitza l’Oficina Jove de l’Anoia a través dels Tècnics Dinamitzadors Informadors Compartits de Joventut (TDIC Jove). Han organitzat un sorteig per gaudir d’una sortida d’un dia, totalment gratuïta, a Port Aventura amb l’objectiu de teixir xarxes de relació amb joves de diferents municipis anoiencs

A Vilanova del Camí li corresponen 7 de les 50 entrades del sorteig en el qual podran participar joves de 16 a 21 anys (ambdós inclosos). La sortida es realitzarà el 18 de novembre. La selecció de participants es farà mitjançant un sorteig tot responent a un formulari fins el dia 13 de novembre. Es pot participar de dues maneres: o bé fer la inscripció al formulari de manera individual o bé fer-la en grup. Igualment, però, cal que cada jove empleni el formulari de manera individual indicant els noms de tots els membres del grup.

La sortida inclou el desplaçament en bus (amb sortida i arribada a l’estació d’autobusos d’Igualada), el dinar i l’entrada a Port Aventura. La sortida no és una activitat guiada, sinó que és una jornada lliure pels joves on els referents seran un suport. Els horaris es concretaran per correu electrònic als guanyadors.

A l’activitat és prevista la participació de 50 joves de 16 a 21 anys d’un total de tretze municipis: El Bruc, Calaf, Capellades, Carme, Castellolí, Copons, Els Hostalets de Pierola, La Llacuna, Sant Martí de Tous, Sant Martí de Sesgueioles, La Torre de Claramunt, Vallbona d’Anoia i Vilanova del Camí.

Per més informació o dubtes sobre l’activitat podeu consultar les bases que trobareu en el formulari d’inscripció, escriure a anoia@oficinajove.cat o telefonar al 679.964.669.

El sorteig es durà a terme en directe a través del compte d’Instagram (@oficinajove_anoia) el dimecres 14 de novembre a les 13h.

Els guanyadors que siguin menorsd’edat caldrà que enviïn una autorització firmada abans del dia 16 de novembre al correuelectrònic: anoia@oficinajove.cat i portar l’original el dia de la sortida.