Adrián Muñoz: “Infinity vol fer arribar la publicitat del segle XXI a tots els negocis amb presentacions creatives, fresques i dinàmiques”

21 Jun 2019

L’Adrià Muñoz Castillejo té 19 anys i aquest mes de juny ha fet un any que va encetar un projecte empresarial, Infinity Films Productions, enfocat a la promoció i la producció audiovisual

Adrià Muñoz d'Infinity Films

Valors Actius

Els programes de Ràdio Nova


“Infinity, diu aquest jove emprenedor, neix amb vocació de futur i la meva feina, es basa en la creació de vídeos corporatius per a institucions i empreses, portant la publicitat del segle XXI a tots els negocis”.

Infinity ofereix vídeos promocionals, mini espots de 30 segons, en diferents formats, i pensats per a la seva difusió sobretot a les xarxes socials. “Són presentacions dinàmiques i fresques on es fa evident la màxima del menys és més” explica Adrià Muñoz. Tot i que és un tipus de promoció que s’adreça al públic en general, és evident que el públic objectiu és el més jove i avesat a l’ús de les noves tecnologies.

Però des d’Infinity no només elaboren vídeos corporatius i reinventen els models publicitaris sinó que els promocionen i posicionen a les xarxes amb l’objectiu de fer que la publicitat sigui efectiva i d’optimitzar els resultats. “La realitat, diu, és que les noves tecnologies però sobretot els dispositius mòbils han envaït el nostre espai i la nostra atenció, i la meva missió i la d’Infinity és buscar la millor manera de treure’n profit d’això”

Adrià Muñoz va estudiar Imatge i So a l’Institut Mare de Déu de la Mercè de Barcelona i actualment continua estudiant Màrqueting online, perquè “si deixes d’aprendre, deixes de créixer”, assegura. En aquests moments hi ha altres joves de Vilanova del Camí que també estan estudiant a la Mercè i li demanen fer pràctiques a la seva empresa. “Això m’agrada molt –explica orgullós– perquè significa que puc oferir-los una oportunitat per seguir aprenent, però des de la pràctica”.

Amb aquesta voluntat d’oferir noves oportunitat a aquelles persones que més ho necessiten és que l’Adrià ha començat a donar forma a un nou projecte del què encara no pot desvetllar-ne gran cosa. Tot i així, assegura que vol sumar nous actius al projecte d’Infinity. “Gent amb ganes d’aprendre, creativa i positiva”.

Infinity és una aventura empresarial que ha portat a terme amb el suport de família i amics i que aporta, com a valor afegit, innovació, dinamisme i creativitat aplicada de manera personal i individualitzada a cada negoci. És la manera més eficient d’arribar al seu públic potencial i obtenir un bon posicionament de producte, de servei o corporatiu. Per això, explica Muñoz, “totes les nostres promocions han de tenir un sentit, un objectiu”.

En aquest projecte l’acompanya un altre professional que s’encarrega de les gravacions aèries amb dron, “un bon complement a les gravacions terrestres, que aporten una òptica diferent”.

La primera feina de l’Adrià Muñoz  li va encarregar l’Ajuntament de Vilanova fa un any en motiu de la reforma de la piscina municipal. Des d’aleshores, explica,  el nombre de clients i de projectes ha anat creixent de manera exponencial i és completament transversal, des d’una perruqueria a un campió de motos, competicions internacionals de hip hop…

Fa poques setmanes que Adrià Muñoz i Infinity tenen un despatx al Viver d’Empreses del Centre d’Innovació de l’Anoia. Assegura que els companys del Viver l’han rebut molt bé però que no han amagat la seva sorpresa davant la seva edat i el seu negoci. Aquesta sorpresa, acompanyada sovint de l’expressió “Adrià estàs boig” l’esperonen a seguir. “Aquesta bogeria, diu, és el que em fa diferent a la resta, no és el comú denominadr, no és el que la gent s’espera, però en canvi és una magnífica oportunitat per créixer”

Valors actius logo baner VI

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by