“Los Tal Pascual” es proclamen campions de la primera edició del concurs “The Increible’s” |FOTOS|

18 Set 2017


Pilotes gegants, tobogans, aigua gelada…. eren alguns dels ingredients que es van trobar els tres equips que s’enfrontaven dissabte al concurs “The increible’s”. Envoltats d’un públic entusiasta, l’equip rosa “Los Tal Pascual”, l’equip taronja “Pichis” i l’equip blau “Flamers” van realitzar diferents proves d’obstacles, d’intuïció, rapidesa, i estratègia que després de gairebé dues hores van atorgar la victòria a l’equip que vestia la samarreta rosa, “Los Tal Pascual”


La regidora de Festes, Eva Vadillo, va ser l’encarregada de premiar als guanyadors als que va lliurar una espatlla de pernil i un abonament per a la temporada de piscina de l’any vinent.

Des de la regidoria de Festes han agraït la participació dels tres equips, formats per gent del municipi, i també han valorat amb satisfacció l’èxit de convocatòria de públic, que va gaudir del show i l’animació del presentador, Mateo Vergara.


El concurs de DiverEvent s’estrenava a Vilanova del Camí


L’empresa DiverEvent estrena aquest show que és una combinació entre el Grand Prix i Humor Amarillo, amb diferents proves físiques, però també mentals, d’agudesa i musicals. El seu director, Sergio Velasco, va explicar a Ràdio Nova, que aquesta proposta tenien previst presentar-la durant el 2018, però degut l’interès mostrat per l’Ajuntament de Vilanova del Camí, van decidir estrenar-la al nostre municipi.

increibles 16set17 (9)