Miquel Iceta fa parada a Vilanova del Camí durant la seva visita la comarca de l’Anoia

30 Nov 2018
Miquel Iceta a Vilanova del Cami 29nov18 4

El primer secretari del PSC i diputat al Parlament de Catalunya, Miquel Iceta, va ser ahir a Vilanova del Camí, en el marc d’una visita a l’Anoia. Acompanyat per l’alcaldessa Noemí Trucharte, els alcaldes de Santa Margarida de Montbui, Òdena i Cabrera, Teo Romero, Francisco Guisado i Salustiano Monteagudo, i regidors i simpatitzants de diferents municipis anoiencs, el primer secretari socialista ha visitat el Centre d’innovació Anoia i el Centre Tecnològic Leitat

La comitiva va arribar al Centre d’Innovació cap a les quatre de la tarda. A l’entrada del Centre els va rebre Jordi Williams Carnes i Joan Parra, president i vicepresident executiu de Leitat que els van acompanyar en la visita al laboratori que el centre tecnològic té a Vilanova del Camí. Cristina Fabregat els va explicar el projecte vilanoví on treballen per oferir als residus industrials una segona oportunitat.

La visita d’Iceta a la comarca va començar a migdia a Òdena on va visitar l’Ajuntament i les obres de la plaça. Després de dinar, la comitiva es va desplaçar a Vilanova del Camí per visitar el Centre d’Innovació i Leitat i tot seguit es van dirigir cap a Pinedes d’Armengol on va mantenir una reunió amb veïns. La darrera parada de Miquel Iceta a la comarca va ser a Masquefa on va visitar la ràdio i va atendre els mitjans. La visita es va acabar amb una trobada amb els militants i simpatitzants de Masquefa.

Miquel Iceta a Vilanova del Cami 29nov18