Molts nervis i ulls brillants el primer dia del nou curs d’escola

12 Set 2016
joan-maragall-12-set-2016-entrada-mati-foto-pedro-nogales-v02

Escola Joan Maragall. Entrada al matí. Foto Pedro Nogales

El començament del curs escolar ha suposat, aquest dilluns, el retorn a la rutina a més d’un miler d’infants vilanovins de primària que s’han incorporat a les aules després de dir adéu definitivament a les vacances d’estiu. Carteres molt plenes, abraçades de retrobament, timidesa que amaga els nervis, somriures… Les escenes s’han repetit a les portes dels centres i tot i que els més grans saben què significa iniciar un nou curs, el primer dia és de descobriment i expectació general per a tothom.

Un total de 219 alumnes ompliran aquest curs les aules de l’Escola Marta Mata; 399, les del Pompeu Fabra i 541, les del Joan Maragall. No hi ha canvis substancials als centres vilanovins, tot i que al Joan Maragall s’havia demanat l’ampliació de la sisena hora. Finalment des de la direcció de Serveis territorials del departament d’Ensenyament no s’ha aprovat la sol·licitud, però ni l’escola ni l’Ajuntament no renuncien a continuar fent-la, segons explica la regidora d’Educació vilanovina, Meritxell Humbert, qui assegura que “a principis de l’any vinent la petició tornarà a passar per ple”.

Pel que fa a P3 tampoc s’ha pogut recuperar la línia perduda el curs passat al Joan Maragall, “tot i que per contra a secundària hi ha un nou grup de 1r d’ESO”. A l’institut les classes no començaran fins dimecres –dimarts serà dia de presentació de grups i aules. Un dels canvis importants afecta a la direcció del centre que passa de les mans del veterà Josep Pons a Pep Martí (fins ara cap d’estudis).

primer-dia-marta-mata-primaria-v02

Entrada a l’Escola Marta Mata

També hi ha canvi de direcció al capdavant de l’Escola Marta Mata. Ivet Domínguez substituirà Eva Bernades qui ha estat durant onze cursos consecutius (des del primer any de vida del centre) assumint aquest càrrec.

A l’escola Pompeu Fabra i al Joan Maragall, Raúl Rubio i Mercè Roldán repetiran respectivament, per segon any consecutiu, com a responsables de la direcció dels centres.

pompeu-fabra-12-set-2016-entrada-tarda-v02

Escola Pompeu Fabra. Entrada de la tarda


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by