Noemí Trucharte vol seguir sent l’alcaldessa de tots els vilanovins i treballar pel conjunt de la ciutadania

20 Mai 2019
botifarrada PSC (4)

El PSC va celebrar aquest diumenge el seu acte central amb una botifarrada a la plaça del Mercat en la que hi van participar més de 250 persones

Després del dinar, Eva Vadillo, número 2 de la candidatura socialista i actual regidora d’Educació, Joventut i Festes, va anar cridant a l’escenari els membres de la candidatura, liderats per Noemí Trucharte. Vadillo va encetar la seva intervenció destacant l’equip, “format per persones amb capacitat i il·lusió”, i el projecte socialista, “al servei de les persones i centrat en tres pilars fonamentals: proximitat, compromís i transparència”.

La candidata del PSC, Noemí Trucharte, actual alcaldessa de Vilanova del Camí va començar compartint un desig “vull continuar sent l’alcaldessa de tots els vilanovins i vilanovines, vull estar al costat de tots ells i treballar pel conjunt de la ciutadania”. “Durant aquests dos anys i mig, hem estat capaços de construir i millorar diferents places i parcs públics, hem creat un espai específic per als joves, i estem acabant el Casal de la Gent Gran. Hem atès les demandes dels veïns i hem  instal·lat cinc marquesines, hem reformat la piscina municipal, hem invertit en les escoles.”..

“Som conscients, va dir Noemí Trucharte que queda molta feina per fer, petites i grans coses perquè Vilanova segueixi creixent: la reforma de la zona esportiva, una major inversió en les escoles, l’adequació de carrers i places, l’eliminació de barreres arquitectòniques…”

“Cal seguir treballant, va dir Trucharte, per ajudar a aquelles persones que més ho necessiten amb més ajudes, amb més suport per part de l’administració, amb més atenció domiciliària”.

“Hem treballat i seguirem treballant incansablement per portar més empreses a Vilanova del Camí, per crear més llocs de treball. Tenim la confirmació de la instal·lació de dues noves empreses al municipi i una tercera que ja està iniciant els tràmits”, va anunciar Noemí Trucharte.

La cap de llista dels socialistes vilanovins també va parlar de promoció del comerç i del futur desenvolupament del PMUr3 “que oferirà al municipi un espai per a la dinamització comercial i un espai verd de més de 15.000 metres quadrats”.

Per fer tot això, però, va dir Trucharte us necessitem a tots i totes el proper diumenge 26 de maig. “Necessitem omplir les urnes de vots per al PSC, vots d’il·lusió, vots d’energia, que ens permetin seguir treballant quatre anys més per tots i totes”.

botifarrada PSC (1)

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by