NOTA DE PREMSA | ERC: “Volem el millor projecte per Vilanova del Camí”

14 Nov 2018

Reproduïm íntegrament la nota de premsa enviada per ERC Vilanova del Camí:


ERC Vilanova del Cami logo-2018-fons

Des del grup ERC Vilanova del Camí, el passat dilluns vam assistir al ple amb el ferm convenciment amb la decisió que hem pres sobre el tema del PMRU3 (terrenys sota el restaurant Scorpia).

No és cert que des d’ERC Vilanova del Camí tinguem interessos partidistes i/o interessos electoralistes, cosa que altres partits sí; nosaltres el que volem és un bon projecte per Vilanova i per les vilanovines i vilanovins i, aquest NO ho és.

Demanem que es doni tota la informació a la ciutadania i no només aquella que queda bé dir. Perquè no s’explica?

⁃ Que si s’aprova aquest projecte els pisos que ha de construir l’ajuntament de protecció oficial s’han de construir en un termini màxim de 5 anys.
⁃ Que tots els pisos de VPO (protecció oficial) els ha de construir l’ajuntament, quan no ha de ser així.
⁃ Que l’ajuntament obtindrà un aprofitament 0 per a ús comercial.
⁃ Que la zona verda serà un talús amb aprofitament 0, ja que s’han negat a fer murs de contenció per ampliar la zona “verda”.
⁃ Que els llocs de treball indirectes no està garantit que siguin de l’àmbit local, perquè no hi ha cap tipus de conveni ajuntament-promotora.
⁃ Que els llocs de treball directes que es crearan no estan obligats a què siguin vilanovins i vilanovines, perquè no hi ha cap tipus de conveni ajuntament-promotora.
⁃ I molts altres perquès.

Doncs, perquè queda més bé explicar algunes coses i només a mitges, no fos cas que els ciutadans s’assabentin de masses coses i no ho vegin tan positiu.

Evidentment, ens interessa desenvolupar aquesta zona, però amb un projecte en el qual els vilanovins i vilanovines en surtin beneficiats, i no la promotora ni la Sra.Trucharte a nivell electoral.

Per tot això, vam votar NO a aquest projecte, tal i com està plantejat actualment, i ens posem a la disposició de l’actual equip de govern per treballar en el replanteig del projecte.

ERC Vilanova del Camí


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by