Nova crida des de l’AAVV del barri de la Pau i la Lluna a la implicació veïnal per poder tirar endavant |ÀUDIO|

16 Abr 2018


El juliol, l’Associació de Veïns de la Pau i la Lluna organitzen la festa major del barri. Enguany, tot i les ganes que des de la junta tenen d’organitzar-la, contemplen la possibilitat de no poder tirar-la endavant si no hi ha la implicació dels veïns i veïnes


lola puga presidenta del barri la pau i la lluna 2 (2)-V11

El mes d’octubre de l’any passat van fer una assemblea per renovar la junta, moment en què Lola Puga va assumir el càrrec de presidenta. Ja en aquell moment, van mostra la seva preocupació per la continuïtat de l’entitat.

La presidenta ens explicava que la situació actualment és la mateixa, necessiten gent amb ganes, amb empenta i que els vulgui ajudar. “Quan s’organitza un acte, com el que es va fer el passat Nadal, es necessita molt personal per poder estar al cas de tot i més si es tracta d’un acte infantil, perquè no s’acumuli la gent, per vendre tiquets pel sorteig d’un lot, petits detalls que necessiten de l’ajuda de la gent”, explica Lola Puga.

L’únic requisit que han de tenir les persones que vulguin col·laborar amb l’entitat és disposar d’una mica de temps per fer alguna de les gestions: portar algun paper a l’ajuntament, parlar amb algun proveïdor… tasques puntuals que entre tots són molt senzilles.

Des de l’entitat ja han fet una primera crida a través de les xarxes socials, en aquest cas va ser la mateixa presidenta que ho va fer a facebook, i sembla que ja hi ha hagut alguna reacció.

Com dèiem, la pròxima festa que organitzarà l’entitat és la Festa Major del barri el mes de juliol. Puga ens explicava que tot i que encara falten dies, la situació actual és tal, que si no troben la complicitat dels veïns, no la podran fer. És per això que aprofitava els micròfons de Ràdio Nova per fer una crida “per poder fer una festa com el barri es mereix”.

Totes les persones que estiguin interessades a col·laborar o ajudar a la junta de l’Associació del barri de la Pau i la Lluna es poden posar en contacte amb Lola Puga a través del facebook.