Victòries cadets del VDC Club Bàsquet Endavant i derrota del sènior masculí

16 Abr 2018

Basquet Endavant abril 18-V11


El Club Bàsquet Endavant Vilanova del Camí ha sumat, aquesta jornada, dues victòries dels equips cadets, entre les quals cal destacar el bon partit fet per les noies. Per contra, va caure derrotat el sènior masculí. Pendent queda el partit que han de disputar, dimecres, les jugadores de l’equip sènior


Dissabte al matí, l’equip cadet masculí va guanyar el seu partit davant el IES Vilabàsquet per 2-0 per incompareixença del rival que es va presentar amb només 4 jugadors. Continua així en la lluita pel liderat de la Copa Primavera del Consell Esportiu de l’Alt Penedès.

Un parell d’hores més tard, les noies de l’equip cadet femení, van assolir una important victòria per 15-51 i 4-12 en el sistema de puntuació del Consell Esportiu de l’Anoia davant el Bàsquet Hostalets Juvenil, rival directe en la lluita per entrar en les finals A4.

Sens dubte el millor partit de la temporada, amb una magnífica defensa i un joc molt fluid amb atac. Davant un rival que sempre planta cara, totes les noies van donar el millor de sí mateixes, sempre buscant la millor solució en cada atac. No van donar cap opció a les jugadores locals i es van emportar tots els quarts amb facilitat.

Van jugar per l’equip vilanoví: Sofía Sancho, Lucía Moreno (2), María Palacios (11), Ana Palacios (3), Laura García (8), María Vega (4), Clàudia Nuncio (6), Irene Leno (4), Ana Lozano (4) i Alba Quiñones (9). Entrenador Carlos Fratila.

Parcials 1-14, 2-8, 4-13 i 8-16.

A la tarda els nois del sènior masculí van perdre davant el ALTOACIN Manresa, un dels líders del grup per 80 a 33, en un partit marcat pel increïble encert en el tir de tres al primer quart per part dels jugadors manresans. Amb 6 triples de 7 intents als 6 primers minuts, van donar un cop definitiu amb un parcial de 22-0. Així es va arribar al descans amb 47-9 al marcador.

A la segona part, el partit va ser molt més igualat, els vilanovins van defensar i atacar molt millor fent un parcial de 33-24, més just amb la diferència real entre els dos equips.

Van jugar per l’equip vilanoví: Francis Rodríguez (4), Miquel Àngel García (8), Antonio Garcia (8), Quim Palet (8), Camilo Rodríguez (2), Ngadi David Gil (2), Fernando Leno, Sergi Brugués (1) i Johnny Goya. Entrenador Alexey Domènech.

Parcials 26-3, 21-6, 17-16 i 16-8.


Els partits de la pròxima jornada


El pròxim dissabte, 21 d’abril, amb horari encara per determinar el cadet masculí del VDC Bàsquet Club Endavant es desplaça a casa de l’EEM Mediona. L’endemà diumenge, a les 12 del migdia el sènior femení del VDC Bàsquet Club Endavant rebrà al CB Masquefa.

Per la seva banda, els equips cadet femení i sènior masculí tenen jornada de descans.