Obertes les convocatòries de subvencions 2019 per a les entitats esportives i culturals

01 Feb 2019
subvencions esports (2)-arxiu
Imatge d’arxiu

Les àrees de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Vilanova del Camí han obert sengles convocatòries de subvencions per a les entitats del municipi. Ambdues regidories han previst destinar aquest 2019, un màxim de 22.000€ per a cada convocatòria

D’una banda les entitats culturals, que ja fa uns dies que tenen en marxa la convocatòria, podran presentar les seves sol·licituds fins el dilluns 25 de febrer. Cultura, hi destina, per aquest 2019 un total de 22.000€ per al foment de la difusió de la cultura.

Totes les entitats ubicades a Vilanova del Camí que vulguin desenvolupar programes i projectes de caràcter cultural sense ànim de lucre durant aquest any poden demanar subvenció. Per poder-ho fer hauran d’estar necessàriament inscrites en el registre d’entitats de l’ajuntament; tenir el domicili social a Vilanova del Camí i estar al corrent de les obligacions fiscals, així com de les justificacions econòmiques corresponents a projectes subvencionats en convocatòries anteriors.

D’altra banda, Esports Vilanova, comunica que s’ha fet pública la convocatòria 2019 de subvencions esportives fer al foment de l’esport. S’hi destinaran també 22.000€, la mateixa xifra que en l’edició 2018.

Una vintena d’entitats esportives i seccions esportives escolars s’hi podran presentar. Les subvencions, de caire econòmic serveixen  per ajudar a fer front a les despeses de l’activitat federada de la temporada, per al foment de l’activitat esportiva extraescolar i també per ajut econòmic en l’organització de les activitats esportives puntuals de més rellevància.

Les entitats esportives podran presentar les sol·licituds fins el dia 3 de març, a les 15h. Al web municipal podreu trobar els documents de la convocatòria, les bases i els fulls de sol·licitud corresponents.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by