Polígons dels Plans convida als seus associats a sumar-se a l’eficiència energètica i l’autoconsum fotovoltaic

29 Gen 2019
cartell jornada eficiencia energetica i autoconsum 11-2-19-cartell

L’Associació Polígons dels Plans i Cerdan Ingenieros han organitzat per al proper 11 de febrer una jornada sobre l’eficiència energètica i l’autoconsum fotovoltaic. L’acte es farà al Centre d’Innovació Anoia i s’adreça a les empreses associades als Polígons dels Plans

La jornada anirà a càrrec de l’empresa de consultoria i enginyeria energètica Cerdan Ingenieros i un dels seus socis tecnològics i financers, l’empresa POWEN formada per GESTAMP SOLAR i FOTOWATIO, que presentaran l’oportunitat d’estalviar energia i costos a través de la Eficiència Energètica i l’Autoconsum Fotovoltaic.

Per fer molt més atractiva i pràctica la presentació presentaran alguns exemples reals d’estudis de reducció de costos energètics realitzats a empreses associades dels Polígons dels Plans.

La presentació d’aquests estudis seria de “perfil cec”, és a dir, no es donarien preus de compra de l’energia de les empreses analitzades i només s’indicaria el percentatge de l’energia elèctrica que es podria autoproduir i autoconsumir i el percentatge d’estalvi que representaria sobre les factures d’energia elèctrica actuals.

Durant la jornada s’ha previst també una pausa café i un espai de networking amb les empreses participants.

Per a més informació i per a confirmar assistència podeu contactar amb l’Associació Polígons des Plans, al telèfon 93 802 56 66 de 9:00 a 13:00 h o al correu electrònic: associació@poligonsdelsplans.cat

Aquest acte compta amb el suport dels ajuntaments de Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La Pobla i la Diputació de Barcelona.