Promoció Econòmica convida els establiments a apuntar-se al Vilashopping nit de tapes 2019

22 Jul 2019
VOLEU PARTICIPAR AL VILASHOPPING NIT DE TAPES

Promoció Econòmica de Vilanova del Camí ha programat una nova edició del “Vilashopping nit de tapes” pel dia 5 d’octubre, amb el suport de Vilanova Comerç i l’Associació de Comerciants del Mercat de Sant Hilari. Com és habitual cada any, el departament convida els restaurants i comerços a participar de l’activitat

Tot i que l’esdeveniment es feia normalment al setembre, enguany s’ha programat una mica més tard, coincidint amb el primer dissabte d’octubre, tot esperant que tingui la bona acollida d’edicions anteriors. El “Vilashopping nit de tapes” vol tornar a esdevenir una oportunitat de promoció per al comerç local i també per a l’oferta de restauració vilanovina, enmig d’un ambient festiu. 

Durant la vesprada del dia 5 d’octubre, la gastronomia i el comerç es fan aliats per a la promoció dels establiments vilanovins. Els serveis de restauració podran preparar tapes i plats per vendre a la plaça del Mercat, mentre els comerços posaran a la venda, en el mateix espai, els seus productes i articles. 

Per tal de participar al Vilashopping nit de tapes cal adreçar-se a Promoció Econòmica al Centre d’Innovació Anoia, al Polígon Riera de Castellolí (carrer dels Impressors, 12) o bé trucar per telèfon al 93 805 44 11 (extensió 5).
També podeu fer la inscripció al www.vilanovaenlinia.cat