Promoció Econòmica oferta fins a 16 propostes formatives per aquest 2019

13 Feb 2019
Final cursos emprenedors Promo Eco nov 2018
Imatge d’arxiu

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha fet pública aquesta setmana l’oferta formativa per aquest 2019. 16 propostes formatives, gratuïtes, adreçades, unes, a persones emprenedores, empresaris i autònoms, i les altres, a persones en recerca activa de feina

El regidor de Promoció Econòmica Francisco Palacios assegura que la formació és molt important en qualsevol cas. Per la gent que està a l’atur, perquè pot suposar l’oportunitat per trobar una feina; i per la gent que ja treballa o que té un negoci o una empresa, perquè pot adquirir nous coneixements o recursos per treure un major rendiment al seu negoci.

El programa formatiu contempla diferents propostes: des de jornades de quatre hores a cursos de 15, 25 i 32 hores. És el cas del curs “Tinc més de 45 anys i no tinc feina, què puc fer?” Adreçat al col·lectiu de persones majors de 45 anys que cerquen feina i programat per al 5, 6 i 7 de març.


Accediu a la programació 2019 dels cursos de Promoció Econòmica


El curs per a obtenir el Certificat ACTIC, de 25 hores, és una proposta que s’ha tornat a programar aquest any donada la seva bona acollida. En aquest cas s’ha programat per al mes d’octubre.

El tercer curs de llarga durada està programat per al mes de desembre i girarà entorn a WordPress bàsic.

En qualsevol cas, totes les propostes són gratuïtes, un fet que el regidor Francisco Palacios ha volgut posar de relleu tot animant a la ciutadania a aprofitar-se’n.

CURS 10 COSES ++

La primera jornada formativa està prevista per al proper 25 de febrer “10 coses que els autònoms han de saber i ningú els hi explica”. Impartida per Yolanda Presa Alamillos d’Ypaproject, aquesta jornada vol aprofundir en la problemàtica del treball autònom, abordant deu noves temàtiques que afecten directament a qualsevol persona treballadora autònoma i que necessàriament han de conèixer.

S’adreça a persones emprenedores, empresàries individuals o professionals autònoms. També està recomanada per a persones interessades en aprofundir en diferents temàtiques relacionades amb els autònoms.

Podeu fer la inscripció a qualsevol de les propostes formatives de manera telemàtica a www.vilanovaenlinia.cat. També podeu contactar amb Promoció Econòmica, al carrer dels Impressors, 12 del Polígon Riera de Castellolí. Telèfon al 93 805 44 11 – extensió 5 o a peconomica@vilanovadelcami.cat


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by