Públic familiar i ambient monstruós a la Transcastanyada 2018 | FOTOS

05 Nov 2018
transcastanyada 2018 (5)-Foto moltaxamba
Foto de moltaXamba
album-fotografic-faldo-borde

Can Papasseit va acollir la tarda de dimecres, la primera edició de la Transcastanyada, una festa planificada des de Cultura per combinar el millor de la castanyada i de Halloween. La pluja va animar a les famílies a participar de la tarda de màgia i del concurs de disfresses a Can Papasseit però va deslluir els actes de la nit

La regidora de Cultura, Imma González, ha fet una valoració molt positiva de la festa que, per motius climatològics va haver de substituir la cercavila monstruosa per una altra acció a l’interior de Can Papasseit que va animar la festa. La complicitat i la implicació de moltaXamba Camp del Rei, diu la regidora, va ser imprescindible i va fer que petits i grans s’ho passessin molt bé. “Els xamberos van donar un toc terrorífic i canyero amb la seva percussió”, asseguren des de Cultura.

Seguint el model del concurs de disfresses del Camp del Rei, petits i grans van anar desfilant per l’escenari de Can Papasseit davant l’atenta mirada dels membres del Jurat: Pepi Cervera de la Comissió de Festes, Mari Pérez i Júlia Moreno de la Casa de Andalucía, Mercè Roldán, directora del Joan Maragall i Anna Pulpillo tècnica de Cultura.

Des de Cultura, veient que els premis a la millor disfressa tradicional i a la millor disfressa feta amb materials reciclats, es va decidir reconvertir els premis i atorgar dos premis a la millor disfressa monstruosa i dos més per a les millors comparses.

Els premis d’aquesta primera edició de la Transcastanyada consistien en un val de compres de 15 € per bescanviar en diferents establiments locals. Els premis per a les millors disfresses monstruoses va ser per a Leire Cuevas i Martina, premis que van rebre de mans de Mari Pérez, de la Casa de Andalucía i de la regidora Imma González, respectivament.

Mentre que els premis per a les millors comparses van ser per a les Chiquicatrinas i per a las Chicas sangrientas atrapaesqueletos. En aquest cas, el lliurament dels premis van anar a càrrec de Pepi Cervera de la Comissió de Festes i de l’alcaldessa Noemí Trucharte.

El Mag Enric, explica la regidora Imma González, va ser també una peça clau per fer d’aquesta festa, una vetllada familiar molt agradable i divertida que va omplir Can Papasseit.

Al vespre, la pluja no va convidar a sortir de casa i els actes programats com el sopar i el concurs de karaoke no van tenir el seguiment que s’esperava, ha explicat González. La regidora ha agraït la col·laboració de treballadors i entitats, especialment a la Casa de Andalucía i al Camp del Rei, per la seva implicació en la festa així com els membres del Jurat del concurs de disfresses.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by