Vilanova Comerç i el Mercat de Sant Hilari celebren amb èxit la Castanyada malgrat la pluja i la calamarsa

05 Nov 2018
Castanyada vilanova comerç 2018 (5)

Vilanova Comerç valora amb satisfacció la festa de la Castanyada malgrat que el temps no els va ajudar massa. No van faltar nens i nenes per jugar ni adults cercant les seves castanyes calentes de les quals se’n van repartir 30 kg

Una climatologia adversa amb estones de sol i de pluja, de tempesta i fins i tot de calamarsa van fer trontollar el programa de la Castanyada que aquest any havien dissenyat conjuntament Vilanova Comerç i els comerciants del Mercat de Sant Hilari.

Finalment, les dues entitats comercials van decidir tirar endavant malgrat que la gimcana que havia preparat Anima’ns es va haver de suspendre. En el seu lloc, la Castanyera, va preparar un seguit de jocs tradicionals que van atraure l’atenció de quitxalla i joves. Curses de sacs, curses de coordinació, jocs de taula… van posar a prova l’enginy dels més petits desafiant la pluja i el fred.

D’altra banda, sota la porxada de la Plaça del Mercat es van coure fins a 30 kg de castanyes. Se’n van repartir 300 paperines, unes 230 a canvi de les butlletes segellades als comerços col·laboradors i la resta es van vendre.

Des de Vilanova Comerç es mostren satisfets de la participació ciutadana tot i que creuen que si el temps hagués donat una treva el resultat hauria estat millor. Tot i així estan contents i agraeixen a tothom que va participar la seva col·laboració.

Els comerciants del Mercat Sant Hilari van obsequiar la quitxalla que entrava al mercat disfressada amb una bossa de llaminadures, un reclam que va acabar amb les existències abans que s’acabés la festa.

Després de la Castanyada, Vilanova Comerç es prepara per oferir a la ciutadania una nova edició de la Fira de Nadal. Una activitat molt consolidada que aquest any es celebrarà novament a la plaça del Mercat, diumenge 2 de desembre de 10:30 a 19:00 h.

Castanyada vilanova comerç 2018 (10)