Puri Capitán: “Azabache és un projecte personal que he posat en marxa amb molt d’esforç però amb moltes ganes”

03 Mai 2019

El proper 9 de juny farà un any que va néixer Azabache, un projecte personal i peculiar  que va impulsar una persona valenta i emprenedora, Puri Capitán

Valors Actius-Puri Capitán d'Azabache

És cert que juntament amb el seu marit havien tingut una experiència prèvia amb el Baúl del Capitán, una botiga online on es venien principalment orgonites artesanals i personalitzat, minerals i joies. Gràcies a aquesta iniciativa, explica Puri Capitán, vai aprofundir en el coneixements dels minerals, i va afegir també l’artesania tibetana i les teràpies alternatives.

“Azabache, diu Capitán, és una botiga diferent perquè, per exemple, no té aparador”. Ubicada al carrer Miralcamp, 23-25, cantonada amb Santa Llúcia, veureu una porta de magatzem pintada de negre, amb un grafit que mostra un fragment de la flor d ela vida, un mandala de la geometria sagrada, afegeix Capitán.

Si atraveseu la porta, entrareu en un gran pati presidit per un gran mandala pintat per un grafitter de renom, Dazo, que convida a descobrir el que Puri Capitán anomena el bungalow, pel seu aspecte folrat de fusta, que és el taller i la botiga o showroom.

Aquest espai està ple de productes diferents: orgonites, minerals terapèutics i de col·lecció,  artesania holística, bijuteria i joieria amb minerals, encens, espelmes i productes d’aromateràpia, entre altres.

Els minerals és un dels forts d’Azabache. Cada un té unes propietats terapèutiques associades que poden ajudar-nos en moments o situacions determinades. Tot i així, Capitán assegura que “és una eina per al nostre benestar però no és màgia”

A banda dels productes que s’ofereixen al showroom, i d’aquells que podeu demanar-li a Puri Capitán, Azabache també vol ser un espai per compartir coneixements i experiències.

Valors Actius-Puri Capitan-Azabache (2)

En aquest sentit, aquesta primavera, Capitán ha proposat diferents xerrades i tallers per als dissabtes a la tarda. De moment n’han fet un de ioga i un altre de pèndul i està previst properament fer un cercle de dones. “Una reunió de dones, explica Capitán, com feien les nostre ancestres, per tractar de manera privada però compartida, temes que ens angoixen o que simplement desconeixem. Parlarem de com ens afecten, per exemple, les energies”. El tema d’aquest primer cercle de dones serà la menstruació.

Altres propostes per als tallers passarien per abordar la Programació Neurolingüística (PNL)  o el Chi Kung, una teràpia d’origen xinès que pertany al mateix grup  que altres teràpies com el reiki o el taichi.

Per portar a terme aquests tallers, Puri Capitán, convida diferents professionals i terapeutes, “és una sinèrgia”, assegura. L’entrada és gratuïta i les inscripcions es poden fer per whats o a través de les xarxes socials.

El valor afegir d’Azabache, assegura Puri Capitán, és que “es tracta d’un espai i d’una idea de negoci diferent; personal, proper i càlid, on es pot parlar de tu a tu i on els clients acaben sent amics. És una oportunitat per aprendre i per conèixer-nos a nosaltres mateixos. La veritat és que és un concepte una mica hippie”

valors-actius-nom-tira-1080x114-1-1080x100-2

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by