Un curs per aplicar l’economia circular en petites i mitjanes empreses

03 Mai 2019
Economia circular

L’economia circular és el tema del nou curs formatiu que ha organitzat Promoció Econòmica Vilanova del Camí. Un curs de 8 hores, repartit en dos matins, que servirà per dotar als assistents del coneixement i les eines que els permetin aprofitar els conceptes d’economia circular per incrementar la competitivitat de l’empresa

Serà una formació de dos matins, el dilluns 13 i el dilluns 20 de maig, de 9:30 h a 13:30 h dirigida a empresaris de pimes, responsables de producció i assessors de pimes.

Durant el curs, impartit per Adriana Sanz Mirabal, els participants podran aprendre a identificar oportunitats de negoci amb l’optimització de l’ús dels seus recursos i a articular propostes d’economia circular per a la seva empresa.

Per a més informació i inscripcions cal contactar amb Promoció Econòmica, al carrer dels Impressors, 12 del Polígon Riera de Castellolí. També podeu trucar al 93 805 44 11 – extensió 5 o enviar un correu electrònic: peconomica@vilanovadelcami.cat.
Una altra opció d’inscripció, per a qualsevol de les propostes formatives, és de manera telemàtica a www.vilanovaenlinia.cat.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by