Lacetanis torna a escalfar l’asfalt de Can Papasseit en la 8a matinal motera | ÀUDIO

03 Mai 2019

L’Associació Lacetanis Moto Grup ha organitzat una nova matinal motera a Vilanova del Camí. La festa proposa, pel pròxim diumenge, 5 de maig, diferents actes, concerts i espectacles per a tots el públics. És la vuitena edició de la matinal i es presenta amb un programa força consolidat. Lacetanis convida a tothom a gaudir-la, a la plaça de Can Papasseit

Juan Manuel Lorite de Lacetanis

Concurs de sorolls i de clava claus, música amb Dj Frank Chicken, concert de rock amb el grup Recover, un show “burlesque” amb Ingrid Cheery Smile, ball country… són, entre altres, les activitats programades a la matinal, on tampoc no faltarà la fira que cada any aplega diferents expositors entorn al món del motor.

A partir de les 9 h del matí, el programa arrenca amb un esmorzar, al preu de 6€, un euro dels quals serà donació pel pot que es sortejarà al final de la matinal.

Enguany, el minut de silenci serà força especial, ja que com explica Lorite “el dedicarem al Pedro (sabater vilanoví) company traspassat fa uns mesos”.

Des de l’entitat han fet arribar l’agraïment a l’Ajuntament de Vilanova del Camí, a l’àrea de Cultura, a Ràdio Nova i a tots els espònsors que han fet possible la matinal.

Lorite ha fet una crida a tot el veïnat: “que vinguin a gaudir de la matinal, que vinguin amb els nens; es podran pujar a algunes motos (demanant permís) i fer-se fotos”.

Renovació a la junta de Lacetanis Moto Grup

La novetat d’aquesta temporada de Lacetanis és la renovació de la Junta. En aquesta nova etapa la conformen: Ivan Jiménez, com a nou president, Albert Martínez, com a vicepresidente, Félix Martínez, en la figura de Sargento de Armas, Juan Carrasco, que serà el cap de ruta, Juan Manuel Lorite, tresorer i Andrés Serrano, secretari.

cartell lacetanis 5 de maig

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by