Ràdio Nova emetrà un programa especial per seguir els resultats electorals la nit de diumenge

24 Mai 2019

Escolta Ràdio Nova a Internet

L’emissora municipal Ràdio Nova prepara per aquest diumenge un programa especial per seguir en directe l’escrutini de les eleccions europees i municipals. El programa començarà a les 20 h amb un espai que compartiran els col·laboradors del magazine “Necessito Vacances” que han elaborat seccions especials centrades en aquestes eleccions

Programa Eleccions 2019 2

La mediadora Núria Sánchez parlarà de com preparar i desenvolupar un espai de negociació, de cara a possibles pactes. Quines són les premisses que haurien de tenir els candidats a l’hora d’iniciar un procés negociador encarat a trobar acords en el cas de no obtenir una majoria suficient per governar en solitari.

Susanna Maldonado, personal shopper, ens farà un anàlisi de la imatge que els candidats i els seus respectius equips han projectat en la cartelleria o programes electorals. Parlarem d’estilisme i de com s’hauria de treure partit a la presència en les fotografies ja que és la que acaba transmeten també el missatge tenint en compte les premisses de la formació política que representen.

Amb la naturòpata M. Àngels Alsina repassarem els olis essencials que es recomanen segons les emocions amb què els candidats i simpatitzants poden enfrontar-se i en funció de les situacions que experimentin.

I també ens acompanyarà en directe, la psicòloga Verónica Amézcua, qui ens ajudarà a anar fent una radiografia de l’actualitat local.

Tot plegat amb un to divertit i entretingut per començar, que seguirà amb una segona part molt més seriosa centrada en els resultats de les eleccions europees i municipals. Precisament aquest serà l’ordre que es preveu que s’efectuï l’escrutini, primer les europees, seguint la Llei Orgànica 5/1985 del Règim Electoral General, i tot seguit, les municipals.

Tot i així, no està clar que tinguem els primers resultats europeus fins passades les 11 de la nit, perquè la normativa europea indica que no es poden oferir aquests resultats fins que tanquin tots els col·legis a Itàlia, el darrer país en concloure el procés. Alguns mitjans de comunicació auguren que el recompte de vots podria allargar-se fins a la matinada.

RN baner gran 1200x680

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by