Montse Martínez i Antonio Garcia d’AGG Servicios: “L’objectiu d’AGG és oferir un servei integral, claus en mà”

24 Mai 2019

AGG Servicios és una iniciativa local que ofereix un sistema integral de reformes: construcció, lampista, fuster, pintor… el que podríem anomenar servei de claus en mà. Un negoci que va a càrrec de dos emprenedors locals, Montse Martínez i Toni Garcia

Montse Martinez i Antonio Garcia AGG Servicios (6)

Fa sis mesos que van decidir obrir un punt físic a Vilanova del Camí, una oficina que trobareu al carrer Migdia, 101 baixos, on a banda d’una àmplia mostra de productes i catàlegs, hi trobareu la Montse que us assessorarà sobre les actuacions i els materials que més us convenen.

El Toni, fa pràcticament 30 anys que es dedica a aquest sector de les reformes. Va començar amb 12 o 13 anys com a aprenent de lampista, un ofici que ha desenvolupat durant una part important de la seva trajectòria professional. Al 1997, el Toni va començar com autònom treballant amb un altre professional de la construcció amb qui assegura, va aprendre molt d’aquest ofici. A les seves habilitats com a lampista hi va afegir també les de paleta per atendre les diferents demandes de reformes de banys, cuines, enrajolat…

La idea de negoci va anar creixent amb els anys i cap al 2000 ja van començar a oferir els serveis d’altres professionals i el 2011 van constituir una societat que contemplava la reforma integral dels espais i la gestió i coordinació amb els diferents industrials.

La fórmula ha estat un èxit sobretot a Barcelona i a la seva àrea metropolitana però l’objectiu de Toni Garcia i Montse Martínez és poder portar a terme aquest servei molt més a prop de casa, a Vilanova del Camí i rodalies.

Amb aquest objectiu, van obrir el febrer de 2018, una botiga –de manera temporal- a Vilanova del Camí i durant uns mesos van observar la demanda que es generava. La resposta, explica Montse Martínez, ha estat tan bona que per això van decidir obrir una botiga fixa al carrer Migdia des d’on s’atenen i es gestiones totes les demandes.

Montse Martinez i Antonio Garcia AGG Servicios (1)

El valor afegir que ofereix AGG Servicios és precisament aquest servei integral quan parlem de reformes. Coordinen tots els industrials que es necessiten: paletes, lampistes, fusters però també s’encarreguen de gestionar els subministres: llum, aigua, gas… El client només s’ha de preocupar de venir a buscar les claus quan l’obra està acabada, diu Montse Martínez. Si hi ha qualsevol tipus d’incidència, diu, també en n’ocupem nosaltres.

Precisament són aquestes coses les que ens diferencien d’altres serveis que es poden contractar per internet o en grans magatzems. Nosaltres ens fem responsables de tot!

I sobre els preus, diu Montse Martínez, potser no podem vendre més barat però sí que podem oferir diferents qualitats i sobretot un servei professional i amb totes les garanties.

Amb la voluntat de ser competitius, asseguren Montse i Toni, dissenyen campanyes i promocions amb descomptes en determinats productes i instal·lacions. Durant aquest mes de maig, per exemple, han fet una promoció del 15% en calderes Vaillant i més recentment, preus especials d’aixetes Grohe, Bauflow i Bauedge.

Promocions que podreu seguir a través del web: http://www.aggservicios.es/ i de les seves xarxes socials o també van publicant el resultats dels projectes en què han treballat.

Valors actius logo baner VI