La Banda del Tupperware, el magazín d’estiu de Ràdio Nova

13 Jul 2018


La banda del tupperware dona el relleu a La Carmanyola. Durant el mes de juliol, Ràdio Nova oferirà, de 12 a 13 h, una programació diferent, més estiuenca


 

El magazine La Carmanyola s’ha acomiadat aquest divendres i durant l’estiu, l’equip de Ràdio Nova oferirà un nou espai d’entreteniment amb molta música i continguts més desenfadats.

Entre les seccions diàries, posarem banda sonora al programa tot recordant pel·lícules de tots els estils i de totes les èpoques.

Ens preguntarem sobre el perquè d’alguns misteris quotidians: perquè els gots de plàstic tenen estries o perquè sempre es perd algun mitjó a la rentadora. Per aquells que us agradi somniar, hem pensant en una secció d’interpretació de somnis, amb un to d’humor.

I és que el programa tindrà dos eixos principals: la música i l’humor. A La banda del Tupperware, repassarem l’agenda de festival, concerts i actuacions a la comarca i més enllà i dedicarem uns minuts també a presentar les novetats musicals, algunes d’elles força peculiars.

Des de Ràdio Nova demanarem la complicitat de l’audiència a la que convidarem a enviar-nos en un whats els vostres comentaris, les vostres cançons preferides, acudits… Ho podeu fer al telèfon: 660 96 36 06

A La banda del Tupperware parlarem, cada dimarts, amb Natàlia Sisquella, de noves tecnologies i d’aplicacions que poden ser útils durant l’estiu i els divendres viatjarem per tot el món oferint-vos, de la mà de Miguel Reina, de Punt Viatges, destins i propostes ben interessants. Si voleu guanyar una nit d’hotel i esmorzar per a dues persones, envieu un whats amb el destí al què us agradaria viatjar. El dia 27 sortejarem el premi entre les persones que hagin participat.

Aquesta és la proposta de Ràdio Nova per passar un estiu entretingut i refrescant. Una proposta que complementarem amb l’actualitat local que podreu escoltar cada dia a les 13 h i a les 19 h, al Vilanova Informació.