Ràdio Nova i Vilanova Informació, referents de la nit electoral a Vilanova del Camí amb la complicitat dels oients

27 Mai 2019

Des de les vuit del vespre i fins gairebé la una de la matinada Ràdio Nova va seguir l’escrutini de la doble cita electoral amb un programa especial en directe. Vam comptar amb la complicitat de diverses col·laboradores del magazine “Necessito Vacances” i dels oients que van interactuar al llarg de la nit amb l’equip, tot fent comentaris, suggeriments i opinant sobre la llarga nit electoral, plena d’expectació

La psicòloga Verónica Amezcua ens va acompanyar al llarg de la primera hora i ens va permetre fer una radiografia de les etapes que es viuen en unes eleccions de proximitat com són les municipals. Tant la seva aportació com la de la mediadora Núria Sánchez, la personal shopper Susanna Maldonado i la naturòpata M Àngels Alsina, van fer molt amena l’estona llarga d’espera dels resultats electorals.

També vam ‘donar la nota’ amb la Versió Electoral de diferents temes musicals dedicats a les deu candidatures polítiques que van picar l’ullet a l’audiència i també als alcaldables amb sentit de l’humor.

Cal agrair especialment la complicitat dels oients amb missatges diversos, alguns impacients davant el retard de l’escrutini, altres disposats a facilitar informació quan calia i la majoria entretinguts, segons expressaven, fent el seguiment del programa amb nosaltres, la qual cosa agraïm sincerament.

El joc de la porra entre els oients, tal i com s’anava veient al llarg de la nit, no ha estat fàcil i ningú ha encertat els resultats electorals a Vilanova del Camí. La porra guanyadora per tant, s’haurà de triar per sorteig. 

El “minut a minut” de les eleccions del 26M publicat al portal Vilanova Informació va rebre més de 2.300 visites només diumenge

El portal de Comunicació Vilanova Informació ha fet un seguiment exhaustiu, minut a minut, dels comicis d’aquest 26M. Hem ofert informació sobre el desenvolupament de la jornada electoral i, amb la complicitat dels candidats també hem pogut oferir el moment en què aquests dipositaven el seu vot.

A través del portal hem pogut oferir els avançaments electorals de les 12:00 i de les 18:00 h amb informació de cada col·legi electoral i de cada mesa i també hem anat publicant els resultats de l’escrutini de les municipals conforme ens anaven arribant les actes de cada mesa.

Una informació que diumenge van seguir 2.238 persones i que en aquest dilluns ha continuat sumant visites, 828 fins el moment de tancar aquesta informació.

RN baner gran 1200x680

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by