Rosi Grados, de Seguros Bilbao, finalista als premis MCSA17 que organitza INESE i Marketing Site

11 oct. 2017

Rosi Grados premis MSCA-w


L’Hotel Suites Mirasierra de Madrid va acollir el passat 28 de setembre els premis de màrqueting i comunicació del sector assegurador, MCSA17, que va reunir companyies asseguradores i empreses de publicitat i màrqueting d’arreu de l’estat. Entre els finalistes però, també hi havia la vilanovina Rosi Grados, mediadora exclusiva de Seguros Bilbao a Vilanova del Camí, que optava a un dels 9 premis d’aquest certamen que organitza INESE i Marketing Site


Els MSCA premien la creativitat i l’impacte de les campanyes emeses o publicades al territori espanyol però també tenen en compte altres aspectes com els objectius aconseguits –definits a la memòria dels premis- la notorietat aconseguida, la innovació i la capacitat de transmetre al públic.

Durant la cerimònia es van lliurar 9 premis que es van atorgar a empreses asseguradores, reasseguradores, mediadores, col·legis i associacions del sector i es va introduir un premi a les companyies de serveis i proveïdors del sector.

Rosi Grados va presentar una campanya “modesta”, explica, basada en el patrocini que durant la temporada 2016-2017 va fer amb el CF Sala Can Titó de Vilanova del Camí. A banda de la projecció de Seguros Bilbao a través de l’equip, aquesta mediadora es va fixar un seguit d’objectius com fer nous clients i ampliar la gamma de productes a les persones ja assegurades. Grados afirma que “els objectius marcats es van superar amb escreix tant pel que fa al nombre de clients com pel que fa als productes, destacant les assegurances de vida i d’estalvi, sobretot infantil”.

El passat 28 de setembre, Grados va recollir el guardó com a finalista  del Premi a la Millor Campanya de Patrocini, categoria on competia amb la campanya “Ketxurdin” de REALE que va resultar guanyadora. També va quedar finalista en aquesta categoria la companyia Pelayo. “És un orgull haver arribat a Madrid com a particular, representant una oficina petita com la de Vilanova del Camí, i competir amb grans empreses del sector” afirma Grados que va assistir a la jornada amb Almudena de León, del departament de Marquèting de Seguros Bilbao.


Trobada territorial de Seguros Bilbao al Centre d’Innovació Anoia


Una quinzena de mediadors de la companyia Seguros Bilbao arribats de Girona, Sant Feliu de Llobregat, St. Quirze i Mollerussa, entre altres, van celebrar ahir la trobada anual al Centre d’Innovació Anoia.

mcsa-ganadoresfinalistas-w