Satisfacció i agraïment de l’Agrupació Cultural Recreativa de Vilanova del Camí per la celebració de la Festa de Reis |ÀUDIO|

11 gen. 2018


L’Agrupació Cultural i Recreativa ja ha fet la primera reunió després de la cavalcada del passat dia 5 de gener i ha valorat amb satisfacció la festa de Reis. Aquest any, el president de l’entitat, Manuel Ocaña, ha agraït de manera especial la contribució de l’Ajuntament que ha doblat la quantitat de caramels que s’han repartit. Han estat 1.500 quilos en total. “A més l’aportació municipal de caramels ha estat personalitzada, amb el nom del municipi i seguint la normativa de fer-los sense gluten” explica Ocaña


REIS VILANOVA 2018 (7)-1

A l’increment de dolços que han pogut repartit patges i Reis, Manuel Ocaña també ha destacat “que s’hagi escoltat la petició de l’entitat de donar més protagonisme als infants en la recepció oficial de Ses Majestats els Reis d’Orient”. Tot i que la presència d’infants ja s’havia tingut en compte en algunes edicions anteriors amb la participació de les escoles, Ocaña valora la recepció d’enguany com una “novetat” perquè “s’havia deixat de fer i ara s’ha tornat a reprendre” i subratlla que “sempre hem dit que la festa és per als nens i per això han de ser els protagonistes d’aquesta recepció.”

Un total de 140 patges han participat aquest any a la festa, però segons Manuel Ocaña la xifra encara queda lluny dels 200 que desitjarien i necessitarien per fer la festa més lluïda.

El president de l’Agrupació Cultural i Recreativa de Vilanova del Camí ha tingut sobretot paraules d’agraïment per als patrocinadors i comerciants que col·laboren per fer realitat aquesta festa i sense el suport dels quals no seria la mateixa.