Sígrid Nieto de Sígrid Informática: “Hem iniciat una nova línia de negoci amb regals personalitzats fent una aposta per l’originalitat i la innovació”

07 Jun 2019

Aquest pròxim Nadal, farà 7 anys que Sígrid Nieto, una jove emprenedora vilanovina va posar en marxa Sígrid Informàtica, un espai de negoci que va més enllà de la tradicional botiga d’informàtica

SIGRID NIETO - SIGRID INFORMATICA (8)
Sígrid Nieto

Valors Actius

Els programes de Ràdio Nova


A banda de la venda i reparació de tot tipus d’ordinadors, Sígrid Nieto també ofereix el manteniment dels sistemes informàtics a empreses, un servei que assegura està en creixement. Així mateix també proporciona classes particulars d’informàtica, per a grups i per a empreses.

Durant tots aquests anys, Sígrid Nieto ha anat provant altres línies de negoci i ha anat eixamplant la cartera de clients i des de fa un any, explora una nova iniciativa empresarial basada en els regals personalitzats: samarretes, fundes de mòbil, clauers, tasses, coixins…i fins i tot, boles per a l’arbre de Nadal amb fotografies.

Sígrid Nieto és capaç de personalitzar qualsevol objecte d’un ampli catàleg de productes que es pot consultar al seu web www.sigrid-informatica.es o que es pot veure i tocar a la pròpia botiga. “T’assessorem, t’ho dissenyem, t’ho ensenyem i gestionem la comanda que rebràs en el termini de set dies. Només cal que ens portis les fotos que vols inserir al teu mòbil o en un pen” explica. “D’aquesta manera intentem oferir als nostres clients tot un seguit de productes o regals personalitzats i originals, que a tots ens agrada i que a més a més són molt assequibles” afegeix Sígrid Nieto.

Aquests articles de regal, com els imans o els clauers, estan disponibles a partir de 9 €. Les fundes de mòbil, costen entre 10 i 12 € i els coixins de 40×40 impresos a doble cara a partir de 16 €, i amb lluentons, des de 18 €.

SIGRID NIETO - SIGRID INFORMATICA (12)

Aquestes accions comercials s’afegeixen als serveis que s’ofereixen a Sígrid Informàtica. Nieto aprofita tots els canals, tant al municipi com fora, per promocionar el negoci de totes les maneres possibles. Fires, mostres, promocions comercials… a Vilanova i a Igualada on té molt bona acollida. Recentment ha participat al REC però també és habitual trobar-la a la botiga al carrer, per exemple. També ha decidit serigrafiar el cotxe que  funciona com publicitat dinàmica.

“Internet i les xarxes socials, també són bàsiques per a promocionar els productes i serveis més enllà del municipi i de les seves contrades i permet fer nous clients a tot arreu. Huesca, Cuenca i darrerament ens han fet una comanda de Huelva”, ens diu.

Pel que fa a la competència, assegura que “les botigues online em prenen algunes vendes perquè no puc igualar els preus, però ho compenso amb un bon assessorament, un seguiment personalitzat i un servei postvenda seriós i responsable. Per a mi cuidar els meus clients és la clau, la confiança és molt important”.

Valors actius logo baner VI