El Positiva-Ment Ràdio tanca la temporada conversant amb Antoni de Febrer

06 Jun 2019

Avui el programa Positiva-Ment Ràdio de l’Associació de Salut Mental Catalunya a l’Anoia acomiada la temporada a Ràdio Nova. El cinquè programa de l’equip dedica, en aquesta ocasió, l’espai principal a parlar de moda i estilisme amb Antoni de Febrer, comunicador i activista social compromès

positivament 30 maig Foto de grup

Positiva-Ment Ràdio

Àrea de programes de Ràdio Nova


Enric Chenoll ha tornat a ser l’encarregat de presentar aquest cinquè programa. En aquesta ocasió juntament a la resta de l’equip -Juan Carlos Gómez, Robert Batalla, Patricio Márquez i Abigail Vera- han fet l’entrevista al protagonista del mes de juny. Antoni de Febrer els ho ha posat molt fàcil. Amb ell han parlat sobretot de moda i dels seus projectes a Canal Taronja i La Veu de l’Anoia, però també d’altres aspectes més personals, com l’espiritualitat o les malalties mentals. “Ha sigut una entrevista divertida” segons afirmava en finalitzar Antoni de Febrer “però també transcendent” ja que ha parlat “en primera persona sobre la importància de cuidar-nos mentalment”.

La cançó escollida per Abigail Vera en la secció musical ha estat Non. Je ne regrette rien d’Edith Piaf, una veu meravellosa, ens deia que transmet energia, força i parla de la importància de viure el present amb les persones que ens importen de veritat.

Robert Batalla ha tornat a posar la guinda de l’humor intel·ligent al programa, amb l’anàlisi “Analògic o digital”.

L’equip del Positiva-Ment Ràdio valora amb gran satisfacció aquesta temporada en antena. El programa, editat i emès en exclusiva per Ràdio Nova ens acosta a l’activitat del Club Social Aidar de l’Associació de Salut Mental Catalunya a l’Anoia i ens permet contribuir a trencar estereotips i prejudicis sobre la malaltia mental.

Tant des de l’entitat, com des de l’emissora local, apostem per la continuïtat d’aquest programa, tan enriquidor per ambdues parts, de cara a la pròxima temporada.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by