S’obre la consulta al cens electoral, del 8 a 15 d’abril, de cara a les eleccions municipals del 26 de maig

08 Abr 2019
Ajuntament logo oficial

Avui comença el període de consulta i reclamació de la inscripció en el cens electoral de cara a les eleccions municipals del proper 26 de maig. El període de consulta estarà actiu entre el 8 i el 15 d’abril, ambdós inclosos

Les persones empadronades a Vilanova del Camí podran consultar les dades a l’Ajuntament de manera presencial, de 9:00 a 14:00 h.

El cens electoral s’exposa al públic perquè les persones interessades el consultin ja que, en virtut del que estableix l’article 41 de la Llei Orgànica del Règim Electoral General, es prohibeix la informació particularitzada sobre les dades personals contingudes en el cens electoral i no se’n permet la recopilació de dades.

D’altra banda, recordar que al web municipal www.vilanovadelcami.cat es pot consultar el col·legi electoral on haurem de votar el proper 28 d’abril, Eleccions Generals. Només és necessari introduir el DNI i l’aplicació indica el col·legi electoral, la seva adreça així com el districte, la secció i la taula que cada persona té assignada.