Sortida Prenadal de l’AAVV del Barri Bonavista al Castell Medieval Comte de Valltordera

26 Nov 2018
Castell Compte Valltordera 2

Enguany la Junta de l’AAVV Barri Bonavista, amb el suport de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, i l’organització tècnica de Viatges Santa Mar, ha preparat una sortida a Tordera, capital de l’Alt Maresme, per celebrar el Prenadal. Serà el diumenge 16 de desembre. Ho celebraran al Castell Medieval Comte de Valltordera on esmorzaran i dinaran

La sortida és prevista a dos quarts de 8 del matí des del lloc habitual al carrer Montserrat, en direcció a l’Alt Maresme. L’agenda començarà amb un esmorzar al Castell a base de pa amb tomàquet i embotits de la zona, acompanyat de vi, aigua mineral, cafè o infusions i pasta de briox. I tot seguit la visita a Caldes de Malavella, on hi haurà un mercat de Nadal al voltant de les Termes Romanes de la Vila.

Acabada la visita, tornaran al Castell per gaudir d’un menú nadalenc: sopa amb galets, canelons, pollastre rostit amb prunes i peres i postres nadalenques. Després de dinar, hi haurà una animada sobretaula amb l’espectacle Broadway Show i una exhibició de doma amb els millors genets i cavalls nacionals.

L’import total de l’excursió es de 43 € i cal fer inscripcions al telèfon 618 94 51 94. Des de la Junta de l’Associació de Veïns avisen que queden poques places disponibles.

D’altra banda, també recorden que tenen a la venda el número 62.636 de la loteria de Nadal i que es pot demanar a qualsevol membre de la Junta.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by