Teodora Vaquero bufa les espelmes del seu 106 aniversari | FOTOS

08 Feb 2019
teodora vaquero 106 anys
album-fotografic-faldo-borde

Teodora Vaquero ha celebrat aquest dijous el seu aniversari i ja en van 106. Malgrat la seva edat, aquesta val·lisoletana, continua encomanant una energia i bon humor impagables. L’alcaldessa Noemí Trucharte i el primer tinent d’alcalde, Francisco Palacios, han visitat a l’àvia a la residència Amavir, li han regalat un ram de flors en nom del municipi i han bufat les espelmes del pastís

Als seus 106 anys Teodora Vaquero continua tenint el cap ben clar i una memòria prodigiosa. Aquest dimarts ha compartit amb els representants municipals algunes històries de joventut, quan anaven a ballar als envelats, i ha cantat un bon repertori de cançons, tot i que assegura que les que més li agradaven eren les de Paquita Rico i Lola Flores.

L’àvia, la més gran d’Amavir, ha rebut diferents visites aquest matí: amics i residents – un d’ells, l’Alfonso, li ha regalat una rosa blanca que ha lluït al pit –. A tots ells, la Teodora els ha agraït de tot cor les seves felicitacions i els ha desitjat molta sort i molta salut.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by