Tres victòries i tres derrotes per als equips del Club Handbol Vilanova

26 Gen 2018

Club Handbol Vilanova arxiu 2017


La setmana passada fou jornada de descans pel primer equip del CH Vilanova que aquest diumenge, a les 12 h, està obligat a guanyar a casa del Sant Joan Despí (14è classificat) si vol seguir sumant per mantenir-se a la Lliga. Els que sí van jugar van ser la resta de conjunts de la base; un total de sis equips que van sumar igual nombre de victòries que de derrotes. Les primeres van ser dels equips Aleví A, Infantil i Juvenil, i les derrotes, de l’equip Aleví B, el Cadet i el Sènior B


El Sènior B va fer molt bon partit malgrat la derrota 22-19 a casa del Montbui. Va lluitar els 60 minuts i va saber mantenir viu el resultat ajustat fins al final.

Les que sí que van vèncer foren les juvenils que, malgrat ser molt poques, compten amb l’ajut setmanal de jugadores cadets i estan fent molt bons resultats en la competició. Aquesta setmana el resultat va ser de 35-18 davant el Castelldefels.

Les cadets, per la seva banda, van perdre 18-24 davant el Tortosa. Aquesta segona volta compta amb rivals de més bagatge esportiu i això es nota en els resultats, malgrat l’esforç de tot l’equip i el joc exhibit.

L’infantil va tornar a guanyar, aquest cop davant el Cardedeu. Un partit que es preveia difícil i que a l’anada va acabar amb empat. Però l’empenta i la bona defensa de les vilanovines es traduí en un resultat molt favorable, 24 a 14 que els permet seguir en 4a posició.

Per últim, les més petites, Aleví A i B, es desplaçaren a Sant Boi i a Sant Vicenç dels Horts, respectivament. Les primeres varen guanyar 25-33 mentre que les segones varen perdre 26-19. A tots dos equips se’ls ha de reconèixer la lluita i dedicació.

Per aquesta setmana aquesta és l’agenda esportiva: els equips alevins, el Cadet i el Sènior B juguen a casa i l’infantil es desplaça a la veïna ciutat d’Igualada. El club engresca als simpatitzants a baixar a veure bon handbol.

Els equips alevins jugaran a les 12 del migdia, a Can Titó: l’Aleví A contra el Sant Vicenç i l’Aleví B contra el CE La Salle Bonanova A. L’equip cadet jugarà a les 10h contra el Mataró, i a dos quarts de set de la tarda el Sènior B rebrà al Vilamajor. El juvenil tindrà desplaçament, a les 4 de la tarda, a casa del Sant Fost.

I diumenge, a un quart de dotze, l’equip Infantil jugarà a casa de l’Igualada, mentre que el Sènior A té desplaçament a dos quarts d’una, a Sant Joan Despí.