Trini Garcia d’Entreteixits: “Intento oferir un bon producte i un bon servei per a què cada clienta rebi una atenció individualitzada i personal”

31 Mai 2019

La Trini Garcia fa molts anys que es dedica al món de la moda. Va començar estudiant disseny i patronatge amb 17 anys i podríem dir que sempre ha estat molt lligada a la costura, una afició que li van encomanada l’àvia i la mare. Va començar a dissenyar i a cosir la seva pròpia roba perquè no trobava la roba que li agradava en la seva talla i això, diu, li va obrir els ulls

TRINI GARCIA-ENTRETEIXITS
Trini Garcia d’Entreteixits

Valors Actius

Els programes de Ràdio Nova


Cosir li ha obert tot un món de possibilitats. Entreteixits, a banda de ser un negoci i el seu modus vivendi, és una oportunitat per conèixer gent, un espai d’interrelació i per crear sinergies amb altres professionals.

“Vaig obrir la botiga el 2011, a Vilanova del Camí, el meu poble, amb tota la il·lusió del món, ocupada i preocupada per les dones que havien perdut la feina o que passaven un moment complicat i que havien decidit tornar a cosir, per fer-se la roba de casa o fins i tot de vestir. Els inicis van ser molt bonics”, explica. “Des d’aleshores el negoci no ha parat d’evolucionar. Cada vegada hi ha més gent que cus, sobretot gent jove que s’ha animat a provar-ho inspirada en aplicacions com Pinterest o Youtube on és fàcil trobar tutorials”.

Aquestes persones arriben a la botiga i agraeixen l’assessorament professional: quines classes de teixits estan indicats per cada cosa, composicions, colors, mides… A Entreteixits hi ha una quantitat ingent de robes i teixits de tots els colors del món: vermells, marrons, fúcsies… “perquè tinc en compte les tendències però m’agrada tenir més ventall de colors que aquells que estan de moda. Fa poques setmanes, amb l’entrada de la primavera, vaig anar a comprar dos o tres lonetes amb estampats, per fer parament de la llar: tovallons, tovalles, fins i tot cortines… però vaig acabar comprant tota la col·lecció, perquè són totes fabuloses. El millor és que és un tipus de roba que no sempre tinc i que és molt agraïda, perquè és de 2,80m i només costa 6 € el metre”.

Els teixits més venuts durant la temporada de primavera i estiu, explica Trini Garcia, són els naturals: seda, cotó, viscosa, lli, però com que ens agrada poc planxar, també tenen molt bona sortida les lycres i el gènere de punt que a Entreteixits n’hi ha per triar i remenar.

A banda de teles, a Entreteixits, també hi trobareu màquines de cosir, noves i de segona mà, i també ofereixen servei de reparació i recanvis. Una bona màquina de cosir, costa menys de 200 € i ofereix múltiples possibilitats de cosir tot tipus de robes, fins i tot pell i texà.

També podeu trobar productes de merceria: cons de fils d’escuma i poliamida i recanvis per a les màquines, com agulles, canilles, potes mecàniques… que de vegades són difícils de trobar.

Entreteixits va obrir portes fa 8 anys i la seva trajectòria ha estat molt bona. Trini Garcia assegura que està molt contenta i malgrat que de vegades ha pensat en expandir-se i créixer, prefereix continuar com fins ara. “Aquesta botiga em permet estar molt pendent de les meves clientes, assessorar-les personal i individualment i de fer-nos felices mútuament. És un plaer immens quan venen i t’ensenyen allò que s’han fet, sigui roba per casa o per vestir ”.

Aquesta és la raó de ser d’Entreteixits i segurament el seu valor afegit: fer que cada clienta se senti especial i única i que rebi una atenció individualitzada i personal.

Valors actius logo baner VI