Un petit incendi crema un camp de conreu i canyes en el carrer dels Moletons

01 Jul 2019
incendi cami can muscons juliol19 (3)

Un incendi ha cremat aquest migdia un camp de blat i canyes a Vilanova del Camí, a prop del camí asfaltat dels Moletons. Tres camions i un cotxe de Bombers s’han traslladat ràpidament a la zona i han donat per controlat el foc en mitja hora. Policia Local i Mossos també s’han desplaçat al lloc de l’incendi

Les flames han començat per darrera de la masia deshabitada coneguda com Jaume Jaume, poc després de la intersecció del carrer Major amb el carrer dels Moletons. Tot i que es desconeixen els motius que han originat el foc, des de la Policia Local vilanovina consideren sospitós que cada temporada la mateixa zona sigui escenari d’algun incendi i no descarten que hagi estat provocat. 

Emergències ha rebut l’avís sobre tres quarts d’una del migdia i les dotacions s’han desplaçat amb rapidesa a la zona. La columna de fum es podia veure des de diferents punts del municipi i ha fet alertar els veïns que han donat a avís, ràpidament al 112.

L’inspector en cap de la Policia Local, Marc Peña, ha agraït especialment la col·laboració d’un camió de l’empresa Morilla que ha abocat aigua al camp i també de la brigada municipal que ha estat també des del primer moment, al lloc del foc i ha buidat un tanc d’aigua. 

La comarca de l’Anoia continua al nivell 2 del Pla Alfa per risc d’incendi forestals amb la qual cosa les condicions meteorològiques i el risc potencial d’incendi forestal es manté alt. Cal extremar actuacions i en cas de veure foc o fum, truqueu al 112.

incendi cami can muscons juliol19 (2)

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by