Una Hora del conte a la biblioteca vol descobrir als infants el plaer de menjar fruita

21 Nov 2018
cartell_tastaolletes-2018-cartell

Els bons aliments i per tant l’alimentació saludable centrarà una sessió de l’Hora del conte a la Biblioteca de Vilanova del Camí. L’han programat de la mà del Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona per dimarts que ve, 27 de novembre, a les 6 de la tarda per tal de fomentar els hàbits del menjar saludable entre els petits. La sessió vol incidir especialment en la importància del consum de fruita i s’adreça a infants d’entre 3 i 5 anys

Amb aquest conte es pretén conscienciar els infants, pares i mares, sobre la importància d’una bona alimentació tant pel creixement com per la salut. I més concretament es vol despertar l’interès dels infants pels beneficis que comporta el consum de fruites i verdures.

El conte, a càrrec de la contista Rosa Fité, narra la història d’en Tastaolletes, un osset, que junt amb la seva família i els companys de l’escola aprendran com és d’important menjar fruita perquè està plena de vitamines que a simple vista no les podem veure… però sí descobrir-les amb un experiment.

De fet la sessió consta de la narració teatralitzada del conte i també d’un tast de fruita. És a dir que és un conte interactiu perquè els infants es sentin implicats en la història com si fossin uns companys més de la classe d’en Tastaolletes.

La sessió vol incidir especialment en la importància del consum de fruita i s’adreça a infants d’entre 3 i 5 anys

També es treballaran altres hàbits saludables (la higiene bucodental, el descans i l’activitat física).