Una seixantena de persones de més de 20 municipis catalans van descobrir dissabte l’encant de Vilanova del Camí | FOTOS

24 Set 2018

barris antics 2018 (6)-720album-fotografic-faldo-borde

Vilanova del Camí va acollir dissabte prop d’una seixantena de persones arribades de més de 20 municipis catalans que participen a la campanya “Barris Antics: molt per descobrir, molt per oferir”

Els participants, guanyadors de la campanya d’enguany que han compartit 37 municipis d’arreu del territori català, van ser rebuts a la porta de l’Ajuntament pels regidors de Promoció Econòmica Francisco Palacios, el regidor d’Urbanisme i titular de Llei de Barris, Juan Manuel Cividanes, el regidor d’Obres, Manuel Ocaña i la regidora de Serveis Personals, Sílvia Cáceres.

Francisco Palacios va ser l’encarregat de donar la benvinguda als assistents als que va agrair la seva participació a la campanya Barris Antics. “Amb el gest de comprar als establiments dels barris antics contribuïu a dinamitzar aquests barris i a omplir-los de vida i d’activitat” va dir el regidor.

Després de la salutació oficial va començar un circuit per l’entorn natural de Vilanova del Camí. Guiats per Francesc Viera i altres membres de la Colla Excursionista, els assistents van anar descobrint paisatges de gran bellesa i detalls sobre la flora i la fauna del municipi.

La ruta, assequible per a tots els públics, va acabar a la zona de pícnic del Parc Fluvial on es va servir un refresc i tot seguit es va conduir els caminaires fins a Can Papasseit on es va servir el dinar.

L’acte es va allargar amb una amena sobretaula i l’obsequi, per part dels regidors, d’un vídeo promocional del municipi i d’uns tiquets per gaudir de les tapes del Vilashopping.

Els participants d’aquesta vuitena edició de Barris Antics, van agrair a l’ajuntament vilanoví la seva acollida i van mostrar la seva satisfacció per haver pogut participar i gaudir d’aquesta experiència, que algunes persones van allargar fins al vespre participant a la nit de tapes. També es van mostrar gratament sorpresos de les instal·lacions municipals, sobretot de Can Papasseit.

El regidor de Promoció Econòmica, Francisco Palacios, ha valorat la jornada molt positivament i ha agraït la tasca de les tècniques municipals que van coordinar l’acte, als membres de Protecció Civil i de la Colla Excursionista que els van acompanyar, i als mitjans de comunicació local, Ràdio nova i Vilanova Informació, per la difusió de l’acte.

barris antics 2018 (32)-720