Vilanova Alternativa estrena local social per estar més a prop de la ciutadania i atendre les seves demandes

07 Feb 2019
LOCAL VA (1)-v2

Vilanova Alternativa va estrenar local social el passat mes de gener “amb la voluntat d’estar més a prop dels veïns i veïnes de Vilanova del Camí i atendre les seves demandes” explica el portaveu de la formació política, Francisco Palacios

La seu social, explica Palacios, obre cada dijous de 18:30 a 20:30 h i a hores convingudes amb els regidors de VA o amb qualsevol membre de Vilanova Alternativa. Podeu contactar-hi per correu electrònic vilanovaalternativa@gmail.com o a través del facebook del partit.

Durant aquestes primeres setmanes, explica Francisco Palacios, ja han rebut la visita de força veïns que “s’interessen pels projectes que s’estan desenvolupant des de qualsevol de les regidories que lidera VA”: Promoció Econòmica, Serveis Socials, Salut, Consum i Gent Gran o Esports. També és interessant, diu el regidor, perquè “els veïns i veïnes s’apropen al local per intercanviar impressions, fer suggeriments o crítiques i exposar els seus problemes o dubtes”.

Francisco Palacios explica que “aquesta proximitat als veïns ajudarà a definir la Vilanova del futur. Parlant amb ells, preguntant-los anirem elaborant les propostes que formaran part del programa electoral de VA per a les properes municipals”.

El nou local de VA, ubicat al carrer 11 de setembre, incorpora un tauló informatiu, amb diferents projectes desenvolupats pels regidors de VA així com anuncis d’activitats locals.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by