Vilanova Alternativa vol continuar treballant per Vilanova amb il·lusió i respecte

23 Mai 2019
Acte central va 22 maig 2019 (18)

Vilanova Alternativa va celebrar, aquest dimecres, l’acte central de la campanya electoral. Per aquesta ocasió van triar la plaça del Mercat on s’hi van concentrar més de quatre-centes persones, superant les expectatives de la candidatura

Els actes van començar amb un inflable i la visita de Mickey Mouse i després van fer un berenar sopar a base de pa amb tomàquet i pernil, pel qual s’havien repartit fins a 500 tiquets, de manera gratuïta i obligatòria, entre simpatitzants i amics. Val a dir que l’organització del partit no s’esperava la bona acollida que va tenir el berenar ja que van haver d’improvisar més taules i cadires en veure que la plaça s’anava omplint.

Abans de repartir l’àpat, Francisco Palacios, va tornar a presentar els candidats que l’acompanyen en aquestes eleccions. Per tant va fer pujar, un a un, a l’escenari als companys i companyes de candidatura i tot seguit va demanar el vot als assistents fent un repàs de la trajectòria de Vilanova Alternativa.

En els seus parlaments l’alcaldable va destacar que VA “és un grup de gent, treballadora amb ganes de complir un somni com és el de treballar per Vilanova i millorar-la”, que a més, afirma, “compleix el que diu”.

Afegeix que han portat a terme el 90% del que van prometre fa quatre anys com ara les barbacoes del Parc Fluvial, abaixar-se el sou, treballar per les persones celíaques… Volen, diu Palacios, continuar treballant per Vilanova del Camí i assegura que saben com fer-ho: “escoltant a les persones amb humilitat, amb  respecte, amb treball i estant al costat del veïns”. Va agrair també a totes aquelles persones que ajuden al partit i que hi col·laboren.

Tot seguit l’alcaldable per Vilanova Alternativa va recordar els pocs dies que queden per les eleccions de diumenge i va demanar el vot pel partit.

Tot plegat va acabar amb el repartiment del berenar sopar en un ambient distès i participatiu.

Acte central va 22 maig 2019 (32)

Vilanova Alternativa, VA! tanca aquest dijous la campanya electoral a la plaça Catalunya, amb un concert de Rubén Molano

Vilanova Alternativa VA! tancarà avui dijous la campanya electoral a la plaça Catalunya. Ho faran amb un acte de format similar al que van celebrar aquest dimecres a la plaça del Mercat amb un inflable per a la quitxalla i la companyia de Mickey Mouse.

“VA! aprofitarà el tancament de campanya per mostrar el talent dels joves del municipi, un actiu que s’ha valorat sempre des de Promoció Econòmica”, regidoria que ha liderat Francisco Palacios. Des de Vilanova Alternativa conviden els vilanovins i vilanovines a gaudir del concert de Rubén Molano i a compartir un berenar sopar amb els membres de la candidatura.

final campanya VA!

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by