Vilanova Comerç inaugura les festes amb la Fira de Nadal, el pròxim diumenge

27 Nov 2018

Podeu clicar sobre els cartells per ampliar-los

Vilanova Comerç organitza aquest diumenge la tradicional Fira de Nadal. Una mostra del comerç de proximitat que oferirà durant tota la jornada productes per regalar o consumir durant aquestes festes. La mostra del comerç es complementarà amb diferents activitats paral·leles adreçades al públic general, tant al matí com a la tarda, a la plaça del Mercat

La fira obrirà a les 10 del matí i oferirà activitats per a la mainada. De 10:30 a les 14:00 h es farà un taller de manualitats i pintacares a càrrec d’Anima’ns, i a la tarda, a partir de les 16:00 h, es tornaran a fer activitats infantils.

El Tió serà un dels protagonistes també de la Fira de Nadal. A les 11:00 h hi haurà la primera sessió per fer-lo cagar i la segona serà a la tarda, a les 17:00h. Per participar-hi cal portar una butlleta segellada per qualsevol dels comerços participants o pagar un euro.

A les 12 h, l’Associació Sardanistes de Vilanova del Camí farà rotllana a la plaça del Mercat en benefici de la Marató de TV3, enguany dedicada al càncer i a la una, serà el torn de Sweet India.

Aquesta Fira de Nadal dedicarà un espai important a la gastronomia, que anirà a càrrec de La llar de les delícies. A les 10:30 h hi haurà elaboració i venda de rosquillas, amb degustació de cafè i pastes per només 2 €. I a les 12:30 h, degustació de migas amb postres incloses per 4 €.

A les 18 h es servirà xocolata calenta amb melindros per a la mainada i tot seguit, a les 18:30 h, es farà l’encesa de les llums i l’arbre de Nadal, un acte que anirà a càrrec de les autoritats locals.

En aquesta edició de la Fira de Nadal hi participen: La llar de les delícies, Azabache, Kukada’s, +Kllibres, El Golafre, Novetats Maria, El racó de les flors, La bona salut, Punt Viatges, Modas Gonzalo, Loteria Vilanova, la xurreria del Mercat, Anfora’s, Artesania J.Pons, SuperMas i Sígrid Informàtica. Vilanova Comerç compta també amb el suport de Promoció Econòmica de Vilanova del Camí.