Un arbre de llums de grans dimensions presidirà la plaça del Mercat durant les festes nadalenques

27 Nov 2018
Imatge d’arxiu

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha engalanat diferents carrers del municipi amb les tradicionals llums de Nadal. Aquest any, seguint la línia de l’any passat s’ha incorporat il·luminació nadalenca a diferents places per portar l’ambient nadalenc a tots els barris. La novetat d’enguany, però, és la instal·lació d’un gran arbre de llums a la plaça del Mercat

Des del’Ajuntament de Vilanova del Camí s’aprofitarà el marc de la Fira de Nadal d’aquest diumenge per encendre els llums de Nadal que fins després de Reis, donaran ambient a carrers i places del municipi. Aquest any s’han instal·lat 59 arcs, 60 motius nadalencs als fanals, 3 cortines de llums i 3 grans rètols il·luminats. Així mateix s’han instal·lat prop d’una cinquantena de garlandes amb llums flash que decoraran els arbres de diferents places i espais de joc.

També s’han incorporat a la decoració nadalenca, alguns fanals dels dos accessos al municipi, per exemple els de la rotonda del carrer Foradada o els de la cruïlla del carrer Verge de Montserrat amb la carretera de La Pobla.

La principal novetat d’enguany, però, serà la instal·lació d’un arbre de llums. Des del’Ajuntament expliquen que l’arbre estarà rodejat per una tanca de fusta per raons de seguretat i conviden a grans i petits a deixar en aquesta tanca els seus desitjos per aquest Nadal. Desitjos que poden arribar en forma de missatge en un paper de colors, en una bola de Nadal o en qualsevol altre suport que es pugui deixar a la tanca sense perill.

L’encesa de les llums, que estarà presidida per les autoritats locals, està prevista per a les 18:30 h després de la xocolatada que oferirà Vilanova Comerç.