Vilanova Comerç posa molt bona nota a la diada

24 Abr 2017

Sant Jordi Vilanova Comerç


Continuant amb les valoracions de Sant Jordi,  Vilanova Comerç també s’hi ha pronunciat i li ha posat molt bona nota l’edició d’enguany, sobretot a la participació ciutadana. “La gent”, explica Jordi Vilarrubias president de Vilanova Comerç, “van sortir sobretot al matí, però la tarda, de manera més moderada també va tenir el seu públic”


Les activitats programades per l’entitat, un contacontes, animació per a la quitxalla i un berenar amb xocolata i melindros, van funcionar força bé i van ser un dels hams per portar les famílies a la plaça del Mercat.

En general, tots els comerços estan molt satisfets amb la diada. Malgrat la competència que hi havia en alguns productes com les roses, explica Vilarrubias,  tothom va tenir el seu públic. I sobre el dubte de com funcionaria una jornada comercial en diumenge, Jordi Vilarrubias creu que “ha estat un encert perquè s’ha escaigut entre dos caps de setmana de pont, Setmana Santa i el primer de maig i la gent  s’ha quedat i ha sortit al carrer”. “Comercialment ha funcionat molt bé”, assegura el president de Vilanova Comerç.