Vilanova Comerç present a Oferzone, un nou canal de venda i de promoció | ÀUDIO

06 Nov 2018

Vilanova Comerç i Oferzone han signat un conveni de col·laboració i l’entitat vilanovina participarà activament en aquesta APP, que es presenta com un nou canal de venda i líder en fidelització de clients. El conveni es va signar al Centre d’Innovació Anoia amb Jordi Vilarrubias, president de Vilanova Comerç i Nina Pont, Gerent de Vendes d’Oferzone

conveni vilanova comerç i oferzone (3)

 Jordi Vilarrubias, president de Vilanova Comerç i Nina Pont, Gerent de Vendes d’Oferzone

Oferzone ofereix un cercador d’establiments amb mapa i geolocalització on, de manera automàtica, i qualsevol ciutat, apareixen els comerços adherits a la plataforma. Així mateix es pot fer una cerca de l’establiment pel nom, categoria o per proximitat i una vegada seleccionat l’establiment, podrem seguir-lo per rebre totes les seves notificacions, trucar directament o conèixer la seva ubicació.

L’aplicació també permet visualitzar la distància que tenim fins a l’establiment, el seu horari, número de mòbil, si disposa de Wi-fi, i la descripció del comerç. Clicant en l’oferta de l’establiment s’obre en pantalla completa des d’on es pot visualitza les ofertes actives, algunes de les quals són exclusives d’Oferzone. Aquesta és una informació que es pot compartir amb altres usuaris a través de les xarxes socials.

A Oferzone li interessa fidelitzar clients, per això han creat el que anomenen “Ciber Flyers”, un tipus de publicitat directe perquè els clients s’assabentin de les ofertes del moment, de l’arribada de nous productes, o de l’esdeveniment que està organitzant cada establiment. I és que el “tauler” d’Oferzone permet al comerç publicar ofertes diàriament de forma gratuïta.

Oferzone és un APP amb servei internacional, que tot just ha començat la seva expansió per Catalunya, on esperen cobrir el territori durant el 2019. Nina Pont ha explicat a Ràdio Nova que ja hi ha un comercial al Maresme, amb seu a Mataró, i s’ha iniciat una altra línia d’actuació a la Catalunya Central.

Coberta l’expansió per Catalunya, el 2020, diu Pont, pensen continuar expandint-se per la resta del territori espanyol.

Una de les avantatges d’aquesta aplicació és el baix cost que suposa per als establiments. No hi ha quotes d’alta o baixa i només es paga una quota mensual o anual, amb dues opcions Bàsic o Premium.

Jordi Vilarrubias assegura que Oferzone suposa una nova oportunitat de negoci i Vilanova Comerç és una pionera a la comarca. L’entitat estrena l’aplicació al territori i amb molt bona acceptació per part dels establiments associats que amb un sol clic seran presents al món.

El fet que Vilanova Comerç s’adhereixi a Oferzone, beneficia a altres ciutats que ja estan presents a la plataforma, com Manresa o Sitges, amb qui es poden crear sinèrgies que poden beneficiar les diferents ciutats però també diferents territoris, diu Nina Pont.

Les expectatives de Vilanova Comerç respecte d’Oferzone, no es mesuren en clau de retorn. Segurament, diu Jordi Vilarrubias, els comerços no tindrem més clients únicament per ser presents en aquesta aplicació, però totes les accions sumen: oferir un bon servei, bons productes, participar en accions locals, fer promoció a les xarxes socials, etc.

Trobar els establiments a Oferzone serà qüestió de dies. Properament, cada comerç repartirà entre la seva clientela uns flyers on trobarà la informació necessària per baixar-se l’aplicació al mòbil i estar al dia de les promocions que es fan a Vilanova del Camí.