Diego Bergasa, Anne Invierns, Saray Alonso i Sara Leo protagonistes del VilaVerso, primer recital poètic de Vilanova del Camí

06 Nov 2018
Poemaris VilaVerso

Can Papasseit acollirà aquest dissabte la primera edició de VilaVerso un recital de poesia amb quatre autors de nivell Diego Bergasa, (tucuerpoenverso), Anne Invierns, Saray Alonso i Sara Leo. L’acte impulsat per la regidora de Cultura Imma González compta amb el suport i la complicitat de MTL Editorial (MueveTuLengua), una de les principals editorials en poesia

La regidora de Cultura Imma González assegura que aquest acte és tot un repte i destaca “la presència de quatre autors contemporanis de primera fila que ens posaran al mateix nivell que Madrid, Barcelona i Bilbao. Una oportunitat única de posar Vilanova al mapa cultural espanyol”, ha assegurat González.

El proper dissabte, a les 18:00 h, tindrem l’oportunitat d’escoltar poesia i d’intercanviar impressions amb quatre autors joves però prometedors: Diego Bergasa, Anne Invierns, Saray Alonso i Sara Leo, tots amb diferents llibres i poemaris editats. Portar-los al municipi, diu Imma González, ha estat un repte meravellós.

Diego Bergasa conegut a les xarxes socials com tucuerpoenverso, va néixer a Madrid, l’estiu de 1996, tot i que assegura que se sent burgalès. Va estudiar Enginyeria tot i que la seva vocació és escriure, un art que va començar a practicar diu, “quan l’amor va trucar tant fort a la seva porta que la va trencar” Té un llibre publicat ¿Volamos? que va servir-li per reconstruir la seva vida i que tindrem l’oportunitat de conèixer durant el VilaVerso.

Anne Invierns, assegura que des que té memòria sempre s’ha expressat amb una mà sobre el piano i amb la tinta d’una ploma a l’altra. L’impuls d’ajudar a les persones la va portar a estudiar infermeria i va ser així com va aprendre a curar les ferides tant per dins com per fora. L’any 2016 va escriure el seu primer poemari “Un paraguas roto” al que va seguir un segon llibre “Noctiluca”.

Saray Alonso va néixer a Avilès, Astúries, l’any 1992 i va escriure el seu primer poema amb tan sols 15 anys durant una classe d’Educació Física. Amb 17 anys va autoeditar el seu primer llibre “Apaga las luces que yo enciendo el corazón” i després va formar part del poemari conjunt “Tempus Fugit”. Es va formar com a periodista però no va deixar d’escriure i el 2016 va publicar el segon llibre “Cuando tú ya no”. El gener d’aquest any 2018, va publicar el seu segon poemari, “Rotos y descosidos”

Sara Leo és valenciana, técnica superior en Dietètica i s’autodefineix com amant de les lletres. Té publicats dos poemaris “Iridiscencia” del 2016 i “Acaríciame los miedos” del 2017. Ara diu, es torna a llançar de boca a l’ull de l’huracà amb una nova aventura editorial “Después del huracán”

Imma González assegura que porten mesos treballant des de la regidoria de Cultura i “hem aconseguit un esdeveniment literari de primer ordre amb molt poc pressupost”. Recordem que l’acte es farà a Can Papasseit, dissabte 10 de novembre a les sis de la tarda. L’acte acabarà amb un cóctel.

La regidora també ha destacat “la creativitat i el compromís” de Manolo Cano, autor de la imatge del cartell que anuncia el recital poètic Vilaverso. Així mateix ha anunciat que els poemaris publicats pels autors Diego Bergasa, Anne Invierns, Saray Alonso i Sara Leo amb MTL Editorial, es poden adquirir a la llibreria +KLlibres de Vilanova del Camí.

Vilaverso 2018 cartel