Vilanova del Camí aprovarà el cartipàs aquest dimarts 2 de juliol durant la primera sessió plenària del mandat

28 Jun 2019
Ple de Constitucio 2019 - Fotos oficials (194) v2

L’Ajuntament de Vilanova del Camí celebrarà aquest dimarts 2 de juliol el primer Ple del mandat 2019-2023

Serà una sessió de caràcter extraordinari per donar a conèixer el cartipàs municipal i durant la qual s’hauran d’aprovar, entre altres punts, l’assignació de retribucions, indemnitzacions i assistències als membres de la corporació i als grups municipals.

El Ple començarà a les 12:00 h amb la presentació dels Grups Municipals de l’Ajuntament de Vilanova del Camí. Tot seguit, es donarà compte de la nova estructura de l’organització municipal, la composició i atribucions de la Junta de Govern Local, el nomenament dels Tinents d’Alcalde, i la delegació de funcions als nous regidors. També es comunicarà la delegació de la presidència del Consell Municipal de Joventut.

L’ordre del dia seguirà amb el debat sobre la periodicitat de les sessions plenàries, la creació i composició de les comissions informatives permanents i el nomenament de representants de la corporació als diferents òrgans col·legiats.

El ple també haurà d’aprovar en aquesta primera sessió la modificació de la plantilla del personal de l’Ajuntament així com la modificació de la relació de llocs de treball.

L’últim punt de l’ordre del dia planteja l’aprovació de les assignacions de les retribucions, indemnitzacions i assistències als membres de la corporació i als grups municipals.

La sessió plenària començarà a les 12:00 h i es podrà seguir com és habitual per la freqüència de Ràdio Nova, al 107.7 de l’FM, o pels canals  www.vilanovainformació.cat i www.televisiovilanova.cat


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by